Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.08.2006, 13:53
Benutzerbild von delikaanlim
delikaanlim delikaanlim ist offline
Neuer Benutzer

Standard ...

&gtNe kadar basit ve aciz oldugunu bu topicde göstermis oldun ! :-))

basit ve aciz? sence acizlik, kendi düsüncesini yazmaya gücü yetmeyip de, sif baskalarinin yazilariyla burda kendisini savunmaya calisan degil midir? elbette baska yazilar alinip isbat olarak burda gösterilebilir. Ama sen, sif alintilarla gecinmeye calisiyorsun. Bu hem basitlik hem de acizlik...

&gtKopya yapmisim yapmamisim bu önemli degil ! Önemli olan o yazilarin dogrulugu, gercekleri ifade ettigi! Kopyaladigim yazilara cevap veremediginiz icin basitlesiyorsunuz ! :-))

Kopya yapip yapmamak önemli degilse, o halde ben de sana 666 sayfalik kurani buraya kopyaliyim ne dersin? Hem cevabini alamadigin sorularin da yanitini bire bir alabilirsin.

&gtDunkle ecken dedigin icinde herhalde kurani kerimden kopyaladigim yazilarda olsa gerek !? :-))

Kuran hic bir zaman karanlik degildir. Tam tersi, herseyi aydinlatan bir kitaptir. Sen onu okumaya tenezzül etmiyorsan, ben ne diye senin sorularina cevap vereyim? Sen bir kere oku o kitabi, basindan sonuna kadar. Ondan sonra sorularinin bir kac kismi zaten kendiliginden cevaplanmis olur.

&gtForumda kisesel saldiri icin topic acanlar icin daha öncede yazmisdim, aciz ve basitsiniz ! :-))

Bana, kisisel saldiri diye nitelendirdigin cümleyi veya kelimeyi yaz bakalim. Bir önceki yazimda öyle bir saldiri bulamazsin. Asil kisisel saldiri senin tercihin olmus.
Hem cogul ekini kullanmak zorunda degilsin, ben burda seninle basa basa yaziyorum. Aciz ve basit kelimesinden baska da bildigin yok.

&gtBilgin imanin varsa, kopyaladigim yazilarin yalan oldugunu gösteren ispatlarla karsilik veririsin !

Yukarida da yazdigim gibi, karsilik olarak sana Kuran ve Hadisler yeter. Kabul edersin etmezsin, o baska.
Ama senin gözünün önünde bir perde var. Din ile alakali bir seyi görmekten acizsin. Hani yukarida reklam banneri var ya Plus"un. Balonlu falan. Iste aynen öyle bu durum. Senin de gözlerinin önünde öyle balonlar var, arkasindaki gercekleri göremiyorsun, ancak igne ile önce onlari patlatman gerek, ki bu da herkese nasip olmuyor. En büyük isbati da sensin.
Sol taraftan ama daima bir balon cikiyor, patlatiyorsun yine geliyor, iste o da seytani simgeliyor diyebiliriz. Daima gercekleri görmeyi engellemek isteyen. Yine en iyi isbat sensin. (Vay be, kirk yil düsünsem, reklam bannerinin böyle konularda yardimci olabilecegi hic aklima gelmezdi)

&gtAma sen bilgisiz ve basit oldugun icin kisisel saldiriyi tercih ediyorsun ! :-))

Yine mi basit kelimesi? Basit olan senin kelime hazinen, farkinda misin?

&gtBu kirmizi balken olayida zaten sizin ne kadar basit ve cocuksu oldugunuzu gösteriyor ! :-))
Bu yazimada balkeni kirmizi yapmayi sakin unutmayin ! :-)) mmmuahahahahahahahahaaaaaa :-))

Senin bu konuyu ele alman, daha cocuksu degil mi?
_

Bu arada hala kendi düsüncelerini ve hedeflerini aciklamadin..Sayet girgir yapacaksak, o zaman girgir forumuna gidelim.