Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.08.2006, 11:16
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard aman sende:)

TEK BIR KISININ GÖRÜSÜ BENI ASLA TATMINKAR KILMIYOR.... ne DIN adami olsun nede baska alanda

diyorsun ve hicbirini ve hicbirseyi okumuyorsunonu okumam bunu ne yapayım.gecen ben de max weber dedim aynı seyi soyledin.ilim ilim adamlarının yaptıgı seydir.magnum un ciddiyet dedigi sey uzerinde ciddi ciddi dusunursen hicbir sey kaybetmez hatta cok sey kazanırsın.tarih geride kaldı kafana gore birisini bir donemi alıp yuceltme diyorsun.sonra kendi kafandakine gore bir tarihi kişilik bulup kral akba diyip ona sarılıyorsun.ne dediğin belli degil.kendi soylediginle surekli celişiyorsun.

magnumun soyledikleri bir sey hakkında bilgisi oldugu nu soyleme CUR"ETİNİ gosteren herkesin izlemesi gereken yolu gosteriyor.sen kuran ve ehli kitab ın bir oldugunu ve ehli kitabın ortak bir dinde birleşmesi gerektigini soyluyorsun.tum yazıların buna yonelik.mantıklı ol biraz kardesim.yahudiler gozunun onunde lubnan da ve yakında tum ortadoguda tevrattan beslendiklerini soyleyerek turlu vahsetler sergilerken evangelist koyu hirtiyan abd ve destekcisi ingiltere bu projeleri vahsice sekillendirirken papa gudumundeki hiristiyan cemaat ortulu destek verirken dediğin sey nasıl olacak?pratikte mumkun mu?teoride mumkun mu?teroide mumkun dersen de bu teori kucuk bir cemaat edinip farklı bir mezhep olusturmaktan oteye gecebilir mi?magnum un dediği gibi bilgi denen seye biraz hurmet gosterde CİDDİYET onerisini ciddiyetle dusun.bilgiye hurmet eden ciddi hicbir insan eflatun u kucumseyemez.kucumsemez cunku kendisine ciddi olup olmadıgı sorulduktan sonra ciddiyim derse ciddiye alınmaz