Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.08.2006, 10:25
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard sadece soyledigini yaptı:))

muhatap almadı.ne menem bir kişiliksiz oldugunu yuzune çarpmakla yetindi.ayrıca komunizm hakkında soyledikleri de aslında soylenebilcek seylerin en mukemmeli.cevap vermeden asagılamak ve ustune bir asagılama daha koyarak soyle bakalım asagılık o asagılık emellerini yerine getirdigini varsayarsak bu sistemin yerine hangi asagılık seyi koyacaksın diyerek bulundugun yeri haykırmana verilecek tek cevap cevap vermemektir.helal olsun magnumasoru sormusta cevap vermemişmiş vermemişim.ne diyecektim?evet devleti yıkıp yerine basında halife denen padisah olması muhtemel bir islam diktatorlugu kurup ulkedeki tum gayrı muslim unsurları gaz odalarında bogduurtup cesetlerini ibreti alem olsun diye tvlerde canlı yayında yaktıktan sonra islamlasmayan unsurları cadde ortalarında kılıc kalkan ekiplerine teslim edip imana gelmeyenlerin kafalarını kopartacagım ve kanlarından her yere yasasın islam yazdıracagım mı demeliydim?bu bile kesmezdi seni be!!!o kadar asagılıksın ki bizimkilerin insanların bazılarıyla insan gibi onların hakkını vererek dogru duzgun konusmalarını bile kaldıramıyorsun.biz vahsiyiz ya.ilkeliz hani.içimizde daima sinsi habis kirli dusunceler var ve ilk fırsatta konusmalarımızın zıddına buldugumuz herkesi kesecegiz.aldanmamak lazım dimi.!!ben de bunu kabul edip senin istedigin cevapları verecegim tabi.cok beklersin!!!

sen sorulan sorulara cevap verebilsen ve cevaplara karsı cevap verebilip soylenenlerin dogrulugunu curutebilsen bu derece salakça ve adice bir saldırganlıga basvurup kendi bildigini ve hayallerini dayatmaya kalkmazsın.eminim bir cevap verebilsen hic beklemeden verirsin.hicbir cevap veremiyorsun.soylediklerin herkes tarafından curutuluyor.ve kuduruyorsun.ve onune gelene salyalarını bulastırmaya kalkıyorsun.

magnum kardeste salyalarından usanmıs anlasılan.cevap vermeye tenezzul etmiyorben niye yazıyorum?kudurtmak hosuma gidiyorayrıca ısıracak mesafede degilsin.sanal salyalar mide bulandırsada sanırım ben biraz bagısıklık kazandım