aklı basında cevap verdin de cevap istiyorsun?

bak yine aynı laf cambazlıgı.cin olmadan adam carpmaya kalkıyorsun ama cin olmadıgın için aptal durumuna dusuyorsun.mevlanayla ilgili soylediklerime cevap versene mesela.yada pax amerikanaya.ve urettiğin laf salatalarının içini doldursana.bosluk bırakırsan ben dolururum.pardon hata oldu ben doldurmuyorum.tarafı oldugun cani neoemperyalistle dolduruyor.neymiş barıs adına hşzbullah kalkmalıymıs.kimin baırısı israilin barısı.bunun için cocuk oldurmek sevapmıs.yahu adamlar oluk oluk kan akıtıyor.sen beni canilikle sucluyorsun

ilkel diyorsun.yuuuuuhhhh derim ben buna.hayal aleminde kendisine yutturulanla yasayıp ortalıkta cani savunuculugu yaptıgının farkında olmayan ben degilim.farkına var diye kafana vurup duruyorum.yuzune sovuyorum ama nerdeeeeeee..kafana iyi etmişler.dun japonyaya deney maksatlı 2 atom bombası atacak kadar cani olanlar ondan onceki gun tum amerika kıtasındaki tum kızılderileri canice oldurenler bu sabah cezayirde libyada milyonları katledip simdi ırakda afganistanda lubnan da filistinde dunyanın gozu onunde coluk cocuk demeden vahsice oldurenler sucsuz.ben onlara sovuyorum diye sucluyum.niye sucluymusum.cunku ONLARIN BARIS İNSAN HAKLARI HOSGORU DEDİĞİ SEYLERİ YAYGARALARI YUTMUYORUM VE BUNLAR YALANDIR DİYORUM DİYE.yalandır cunku gozumun onunde yuzlerce yıldrı oldurmekten kan içmekten bıkmayıp hala ve hatta daha bir istahla kan içiyorlar.gozumun onunde galvani.benim bir haysiyetim var onurum var.ve aklım var.kor degilim tartabiliyorum.
ayrıca yukardaki yazıda bir aptallık daha etmişsin deginmeye degmez demiştim deginmeden edemedim.sen kendi agzınla soyluyorsun.dunyanın en mureffeh iskandinav ulkeleri bile sosyal devlet meselesini tam anlamıyla cozememişken sen hizbullahtan yada hamastan ne bekliyordun?valla onlar cozmus.herkes onların işgal altında ambargo altında bomba altında ellerinden gelenin en iyisini yaptıgını goruyor.en azından oradakiler ve az biraz haysiyet ve seref sahibi buradakiler.goruyoruz galvani.