Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.08.2006, 20:40
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Babur sen küfürsüz bir yazı yazamaz,

mısın?

Bu mu senin adabın, kültürün, okumuşluğun, edebin, olgunluğun??? Ben seni gerçekten biraz farklı tanımıştım, her ne kadar, belki de hiç bir konuda uyum (düşünce olarak) sağlamamış bile olsak, bir adap ve olgunluk vardı.

En önemli olan konularda çok ciddi olan bir başlık atıyorsun ve bunun ile birlikte konu ile hiç bir alakası olmayan binlerce kelimeler türeterek olmadık suçlamalar ve yargılarda bulunuyorsun.

Konunun detayları ile yazışmaktan şeytan görmüş gibi irkiliyorsun. Ve arkasından bir başka farklı düşünce de olan kişiye geçiyor onu da suçluyorsun.

Birader, herkes senin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda mı???

Senin gibi düşünmeyince, yaşamayınca sen o kişiye hakaret etme yetkisini kendinde hangi insani kültürün ile(macazi anlamda) bulmaktasın.

Sana birileri senin gibi hakaret ve küfür etmiyorlar ise Türkçeyi bilmediklerinden değil, kendilerine bir insana hakaret etmeyi yakıştıramadıklarındandır.

Daha bir düzey ve ciddiyet ve konuların en ince detayına kadar inme ve bilgilenme.

Yoksa burası ağlama ve hakaret etmeden başka bir anlamı olmayan buzlu beyinleri yaratır.

Önce insanın varlığına saygı Babur efendi, sonra Tanrıya saygı.

İnsanın varlığını ve kutsallığını bilmeyen Tanrının kutsallığını hiç bilemez.

Her şey gönlünce olsun...

(ne yapıyorum ben ya)tutmus bir salagın Allahlık taslayacak kadar ahmaklasmıs bir versiyonuna laf yetistirmeye kalkıyorum.neyse bu kadar yazdık.silmiyim bari.) Baburdan alıntılar, gerisi tüm yazılarının içinde.