Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.07.2006, 15:17
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard bak seeen!!!

noldu?sana 200 yıl boyunca oldurulen milyonlarca insana yapılan vahsetlerden derlenmiş bir portre sunmadım.sadece lubnan dan sundum.son 15 gunde olanlardan.bosnadan sunmadım mesela.ıraktakileri de az cok duymussunuzdur.ordan da yok.ebu gureybi sistemli bir asagılama olarak da nakletmedim.sadece son 15 gun.ianan bana galvani sabırlı birisi olmasam aklıma mukayet olmak gibi bir derdim olmasa dedigin gibi olabilirdim.ama daha oncede hem de yakın tarihjlerde Allahın askeri olma bahjsinde kose bucak terorist arayan haber almacılardan bahsederken fikirlerimi soylemiştim.temennine katılamayacagım.yani ole bir karakter olmadıgım için olsa gerek fena halde batıyor.hem o goruntuleri ben yapmadım.ve muslmunalar o resimlerde 200 yıldır konu mankeni.sen kaklmıs hangi mantılla beni sucluyorsun?ben ole bir cinayeti işlemişim gibi.yada işlemeye meyyalmişim gibi.beni niye itham ediyorsun.olmayan vicdanını rahatlatmak ve goruntuler uzerinden tum degerlerini korumak sarsaklıgına dusmek için mi?bana saldırman o resinmlerdekileri yapan yandaslarını haklı mı cıkaracak?ben miyim ghasta olan senmisin?orda olanlar bunlar sesizini cıkaramıyorsanız da bari vicdanınızı sorgulayın da insanlık diyenlerin ne yaptıklarını gorun bari..demek ne zamandan beri vahsete cagrı ve egilim oluıyor?yani senin dediğin sey hahamların dediğiyle aynı mı?vatan mudafası yapan insanlar ın anaları bacıları cocukları vahsice oldurulmeyi hak mı ediyorlar?bu nu mu soylursun?hadi dileim teror yaptı bu insanların babaları.nerde evrensel insan hakları?bir insanın işledigi sucu hicbir sekilde bir baskasına odetmeme anlayısı.babası olsa dahi.noldu galvani?dokundu mu?yoksa vahset sana da mı sirayet etti?cocukların kafalarını patlatanlar haklı yani.bunu mu diyorsun?sen bana soru soracagına bu soruya cevap versene.simdi ben o kafası patlatılmıs cocugun babası olsam ne beklersin benden?yada biri benim gozumun onunde hamile annemi tekmeleyerek oldurse babamın beynine kursun sıksa ve babamın kanı benim ustume sıcrasa.nolurum ben?galvani.gerizeklaı aklının kabul edemedigi sey bu insanların bunu 150 200 yıl dır donem donem surekli yasamaalarıdır.israilin hergn yaptıgı ve dunyaya arad uc bes fotografla ya ama abartma sen de diye nakledildigi seyleri benim vasetyim miş gibi yansıtmaya utanmıyor musun?soyliyim galvani.savas tr ye sıcrarsa her halukarda ben de bu savasın içerisindeyim.senin gibi vatan hayinligi yapacak digilim dimi.elbetteki her onurlu serefli haysiyetli insan gibi ben de vatanımı savunacagım.bu mu seni gocunduran?cocukların kafalarını patlatan fuzeler cok hosuna gittiyse galvani degisik yontemlerle kendini tatmin edebilirsin.

asagıdaki yazılara da bakıcam.ama sanmıyorum cevap yazayım.acıkcası salakça iddialarına cevap vermeye memur edilmiş diilim.anlatcam da anlıcan mı?burda cocukların beyinlerini babalarının ustune patlatanlara babaların verdigi tepkiden dogan savasın bir kanadında insanlar bu savası islamın verdigi motivasyonla yurutoyrlar diye hersetyiyle suclu ilna etmeye kalkacak kadar alcak bir cani tarafgirliği yapan birisine ben ne anlatabilirim?sen tarafını belirlemişsin.sana laf anlatılamaz.bu adamlar her sekilde olmeyi hakediyorlar.ben olsam ben de oldururum.ok?