Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.07.2006, 22:37
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Babur sen gerçekten kanlı bir general

olmalıymışsın.

Bir bilimci ve ilimci olduğunu öne süren bir şahısın bu kadar dengesiz olabileceğinin canlı, kanlı bir kanıtısın.

Sen yer yüzünde Müslimandan başka bir insan yaşarsa emin ol hırsından bir gün gelir intihar edersin, yada bu hızla intihar bombacısı olur, Irakta pazar yerlerinde, İsrailde otobüslerde olduğu gibi sinsice bombayla insanları cehennemlere gönderirsin.

Sen gerçekten tehlikelisin ve bir o kadar da kurnaz. Aşağıda İslamla ilgili bir yığın suçlayıcı ayetler var neden tek kelime olsun bir şey yazmayı düşünmezsin. Ki, o kişi en ılımlılarını koymuş, benim elimde çok daha ağırları var.

Neden atlayıp geçersin böylesine önemli olan suçlamaları???

Hani bir dinciden Faşist olurmu diye çok düşünmüştüm, sen şu son yazdıkların ile bunun bir örneği olduğunu kanıtlamaya çalışmaktasın.

Senin ne yüreğinde, ne beyninde insana olan bir sevgi kalmamış, sana ilk yazdığım cümlemde olduğu gibi sen dürüst bir dindarda değilsin. sen politiksin, ama politikanın hayata geçebilmesi için her yol mübah sende. Bir insan şu dinli, bu dinli diye ayırılmaz, bir insana Tanrının yarattığı, bizim bilebildiğimiz en güzel, en değerli varlık olarak bakılır.

Sen gerçekten hastasın, bu gidişle senin elin her yere uzanır gibi geliyor bana.

Ben senin bu panikletme, be velvelelerine, bu aşırı heyacanlanmalarına ve hadi politik keskin deyimle ucuz aşitasyonlarına gülmekteyim.

Sakın bir gün cephelere falan gidipte önemli sorumluluklar almaya kalkma, bu mantığın ile, bu telaşların ile çok büyük zararlar açarsın.

Sen gerçekten uç noktada oldukça hasta bir din Fanatiğisin, yazık o kadar yılda okuduğunu iddia etmektesin...

Aşağıda iddialar var kuran ayetleri üzerine, neden savunmuyorsun???