ÜSTAD BUNLARA CEVAP VERME
cem bunlara cevap vermeye degmez! kendini yorma bosuna, sen, ben ve digerleri A dese bunlar B derler!
tüm dini sembollerin (tüm dinlerdin) cani cehenneme!!
isteyen istedigi yerde neresine ne tacaksa taksin. ama senin, benim ve onlarin yasam alanlarinda degil!
kardesim canin basörtüsü takmak istiyorsa tak, sokakda tak, evde tak, bahcede kirda bayirda, spor salonunda nerde istersen tak!
ama benim hakkimin oldugu KAMU ALANLARINDA TAKAMAZSIN! bu benim hakkim kardesim!!!! senin ne kadar basörtüsü takman hakkinsa benimde kamuya acik yerlerde, bana ait olan yerlerde basörtülü birilerini görmemem o kadar hakkim!!!!!!!! o kamu yerleri senin babanin mali degil, oralari dinin alet oldugu , dinin sembollerinin var oldugu yerler degil kardesim!
bu kadar basit!!!
üstelik bu konularin altinda baska emeller yatiyor!!!!! üstelik türkiyeye laik diyorsunuz!!! beyler türkiye laik bir devlet degildir!!!! isterseniz bu konuyu tartisalim. ama förm disina cikacagiz!!! türkiyede dinayet isleri diye bir kurum var ve kurum devlete bagli bir kurum ve tüm giderleri devlet tarafindan karsilaniyor, devlet tarafindan cami yaptiriliyor, imamlarin hocalarin paralari devlet tarafindan ödeniyor!! siz türkiyedeki hangi devletten bahsediyorsunuz yaaa!!!
neyse ben olay disina cikdim_geri türbanli polis konusuna dönelim; BÖYLE BIR SEYI SIZ ISTER ISTEYIN, ISTER ISTEMEYIN, ISTER BÖYLE BIR YASA CIKSIN ISTER CIKMASIN, ALMANYADA BIRAKIN ALMANYAYI HIRISTIYAN OLAN HERHANGI BIR DEVLETTE HIC BIR ZAMAN BASÖRTÜLÜ POLIS OLMAYACAK_CÜNKÜ BÖYLE BIR SEY OLAMAZ!!!!!!
HAYATINDA VAR MI HIC AVRUPADA BASÖRTÜLÜ POLIS GÖREN BIRI?????? YOK! OLMAYACAKDA!IST SOOOO!
|