10.dk
demek sen kimilerinin 10 dk. da filmden ciktigi gibi degilsin. tercih meselesi derim ben buna! e cevap hakki dogduda ondan yaziyorum! bak kardesim, film bazi gercekleri sunuyor diyorsun. evet bu dogru zaten film sirf olayin gectigi bölgedeki gazetelerde, haberlerde yayinlanan olaylarin dogaclamasinin cuval olayinin etrafina salakca, akildan yoksun bir sekilde serpistirilmesi. (dügün baskini, iskence, din faktörü, bölgenin halk ve kültür bilesenleri ect.) bunlari zaten dünya iki senedir biliyor. bu filmle ögrenmediler senin bahsettigin gibi, olaylari carpitma!!!!! bu filmden kimse bir bok ögrenmedi! az cok medyayi takip eden herkes bu filmde dogaclanan olaylari zaten biliyor. bir film esliginde amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok, üstelik bu film, sanatsal baglamda bir feleketse, hic geregi yok! ayrica yahudi dokdor diyorsun, eh iste kendi agzinla söyledin, yahudilere bunu yapmak sahiden ayip ya cok ayip!!!! beyler kendinize gelin, sirf bu yahudi doktor olayi bile filmin ne kadar feleket ne kadar rezil bir sey oldugunun göstergesidir. neyse gene filmi sanatsal yönden degilde, baska faktörlerden katagorize ettik. neyse ben yazacagimi yazdim, sanatsal baglamda uzunca bir yazi yazdim! filim üzerine söylenecek herseyi söyledim! anlayana sivri sinek saz...
|