Thema: Sex und Moral
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.03.2006, 08:25
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard Türklükle ne alakasi varki kizlik......

zarinin? Mesela avrupayi ele alalim. Avrupada 50 yada yüzyil önce kadinlar kizlikrarini korumazlarmiydi?

Yada erkekler kizlik zarini kaybetmis bir kadina pislik gözüyle bakmazlarmiydi?

Herseyden önce, Kizlik zari nedir ne degildir sorusuna bir cavap aramaliyiz.

benim kanaatimce, Kizlik zari kadinin kendini kocasina temiz" teslim etmei steginin organiklesmesidir. yani, düsüncesini kadin
organlastirmistir.

Düsünce organlasirmi diyecekler cikar mutlaka.
Ya, düsünce organlasabilir. mesela, agir islerde calisan erkekler daha adalelidir. calisarak adalelesir. yüzmeyi seven kuskarin ayakparmaklarinin arasi yümezi kolaylastiracak sekilde yelkenlidir. Körek, efendisinin isini daha iyi görebilmesi icin renkten renge girmistir. vucur ölcüleri farklidir. Bütün köpeklerin anasi sayilan kurt, özgür yasamiyla yasam bicimiyle ilginctir.

Hic kizlik zarina sahip disi hayvan biliyormusunuz?

Kizlik zari demek istiyorki, ben temizim, al beni, sev beni, ben yalniz sana aitim. beni al ve bir daha birakma. beni al ve ölenceye kadar koru.

Fikre saygi göstermek lazim, öyle degilmi?

Kanaatimce kadin kendini ve kendini teslim etmek istedigi erkegi daha yakindan tanimalidir.

Erkek"te bakire kadin kadar temizmi?

bence hayir. ama, kesinlikle hayir!

Hadi, hadiiiii!!!! ben sizlerin büyük babanizi tanirim.

Kizlik zari olmayan kadin Mundarmidir?

Peki söyle bir düsünelim. on binyil daha geciyor ve kadinlar kizlik zarina hic dikkat etmeden yasadiklari icin, artik kizlik zari olmaksizin dünyaya geliyorlar.

Torunlarimizin torunlari mundarmi olacaklar dersiniz.