böle bişiyi yapan şerefsizin tekidir
arkadaşlar ben beker yaşıyan biriyim abim ve halamınoğluyla birlikte
benim birlikte birşeyler paylaştığım kıslardan birinden böle bişi duydum ve değerlendirdimki
bunu kardeşine bacısına yapan kişi ağır abi kılıfına bürünmüş şerefsiz orospu çocuğunun biri yazdığım küfür için özür dilerim ama bundan dah fazlasını hakediyor o
bunun nasıl önüne geçilir bilmiyorum ama gerçekten büyük bir sorun
sanırım ev içinde bir erkeğin gördüğü veya okuduğu çıplak görüntüler ve sansürsüz yazıları okuduğu için nefsine hakim olamıyor ve bu dürtüleri başka bir kişiye yapamadığı için aile içersindeki karşı çins lerine bunları hayel ederek işe başlıyorlar
bu hayellerin sonucunda uygulamalara geçiyorlar ilk zamanlar takiple sonrada uygulamayla böle iğrenç ve insanlık dışı işe kalkışıyor
aynı hayvanlarda olduğu gibi aile bağları kopmuş bir şekilde her karşı çinsi birer ihtiyaç giderici gibi görüyorlar
bunları nerden biliyorsun sende böle bişi yaptınmı diye düşünenler olabilir benim için ama ben aile terbiyesi almış ve yüreğimde sevgi taşıyan biriyim inanmak istemiyenlerde olabilir herkezin günahı boynuna
bu yazdıklarımı bahsettiğim orospu çocuğunun takibi ve hayata bakış açısını inceliyerek yazdım
yanlış bişi yazdıysam herkezden özür dilerim
|