sidet ve küfür her zaman futboola
aykiri seyler ve cirkin seylerdir. ben fener stadinda küfür ve sidet yok demedim her yerde oldugu gibi malesef oradada var ama fener yönetimi yaptigi mücadele ile bunu en aza indirmesini basardi. baska statlarda 20 bin kisi küfür ederken fener stadinda üc bes bin kisi küfür ediyor. bunu malesef bu sekilde sifira indiremezsin. tüm külüplerimizin bunu ile mücadele etmesi lazim o zaman sifirlana bilir. sirf fenerin cabasi yetmez ve yetmiyor malesef. eskiden basketbol maclarinda sidet ve küfür yoktu nedense demirören bjk baskani oldugundan beri bjk seyircileri sporsalonlarinada tasidi bunu ve sonra malesef bizim taraftarlarda yapmaya basladi.hatta bu bayan basketcilere bile yapiliyor, gecen sene bjkli taraftarlarin fbli bayan basketcilere yaptigi küfür ve tacizler hala aklimda.
aslinda bunun fblisi, bjklisi, gslisi, tslisi .... yok bu hareketler insanlik disidir ve yapilmamasi gerekir hele bunlar bayanlara karsi yapiliyorsa hic afedilecek seyler degil.
bizim yönetim bunlara karsi mücadele ediyor ama tek basina bitiremezsin. bjk yönetimi bunlara karsi mücadele vermiyor hata pirim taniyor, cünkü önceki baskan küfür sonucu giti ve bu yönetim o sayede geldi, bu küfür edenlerin cogu bedava bilet alip inönü stadina geliyor. bunlari aziz yildirimda eskiden yapiyordu sonra hatasini anlayip düzelti, herkes hata yapar önemli olan bunlari görmek ve düzeltmek. gs tarafindanda küfüre arsi bir harraket yok bunun nedeni, zaten az seyirci geliyor birde seyirciye baski yapilirsa kimse gelmez düsüncesi olsa gerek birde gsli yöneticilerin seyirciyle yüzleseck yüzü yok, cünkü hic bir vaadlerini yerine getirmediler.
|