zwar nicht in 4 Sätzen aber...
..Bence ASK bu.....
Aşk,sevmez o tedirginliği,ya tam açacaksın yüreğini,ya hiç yeltenmeyeceksin.Grisi yoktur aşkın,ya siyahı ya beyazı sececeksin.
Öyle uzaktan bakmayla yaşanmaz aşk,ruhunu adayacaksın.Beni düşündüğünde bedenin titreyecek,ellerin titreyecek,yutkunamayacaksın,özlem tutuşturacak seni,alev alev yanacaksın.Ayrılık fikri deli edecek seni,yokluğum aklına geldiğinde bi taş gelip oturacak yüreğine,ağırlığının altında ezileceksin.Yerinden kalkamaz hale geleceksin,düşenemeyecek ,konuşamayacak hatta ağlayamayacaksın.
"SENİ SEVİYORUM" dediğinde bunu sadece dilinle değil,yüreğinle gözlerinle söyleyeceksin.Ben beni sevdiğini söylemenle değil,gözlerine baktığım zaman anlayacağım.Ancak o zaman inanacağım.Sana dokunduğumda kanın hızlı hızlı akacak,yüreğin deli çarpacak,nefes nefese kalacaksın.Ve sanma ki senden farklı olcağım bende...Bin kilometre ötede olsanda "GEL" dediğinde koşacağım sana merak etme... Yaşayacaksam doya doya yaşamalıyım aşkı,her hücreme girmelisin,bende hüküm sürmelisin AŞK KAÇAĞI DEĞİL,AŞK MAHKUMU OLMALISIN
|