Ben Tolerans gördüm
Cem yilmaz tarzi espiri yapmaya bayilirim, tolerans, yabanci bir kelime ve cümle icinde kullanarak ögrenelim.
Kardeslerim!!!
Bana neden saldirmaktasin anlamiyorum, yok fantom yok ozlem20...gelin buyrun aciklarim aciklarim ama olay argo ve küfüre gelince benimde bir canim var, tolere edemiyecegim, kabullenemiyecegim seyler var ve patlarim. Insanim en nihayetinde. Buyrun sizin tolerans buraya kadarmis.
Inanilan fikirlere saldirma nerden cikti? tamam kabul, ben islamiyet ve hiristiyanlik icin "komik" dedim, ama bana öyle geliyor o yüzden kabul edemiyorum dedim. Sen komiksin, aptalsin nasil yaparsin saldirrrrrrrrrriiin!! dedimmi? demedim.
Insan bir fikre sahiptir bunu paylasir, reaksiyonlar gelir...zamaninda kadinlari cadi diye yakanlar vardi simdi o otlara dogal saglik yöntemlerine tonlarca para döküyo millet. devir bu degisir, dünya düz dedik top oldu meger tam yuvarlakta degilmis. biz tekiz dedik, mars ta su mu ne cikti,...bilmedigimiz onca sey varki. hele de inanc gibi soyut birsey icin BÖYLEDIR demek manasiz. Bu yüzden bu gibi konularda tolerans göstererek bilmedigimizi ve baska seylere olanak gösterdigimizi gösterir ve büyüklük ve hatta zeki bir hareket yapmis oluruz.
ben bunu yapmaya calistim, belki basarili olamadim ama tartistigim insanlari görmüyorum, ve objektif olmakta zorluk cekiyorum.
yalniz is argoya varinca, defalarca yazip kanitlamaya calistigim seyler "!yok annamion, yok yalnis konusuyon" diye IGNORANT der alman buna, böyle yaklasilirsa eeee pes derim bide laf sokarim baska da birsey elimden gelmez. sen hiyara takim elbise giydir o hiyar yine hiyar, gelde sonra toleransli ol bilmem ne...
ayrica türk olarak bize tolerans harbiden sayiyla verilmeli, bu ülke dayak ister baska türlü yola gelmesi zor. zamaninda atatürk ölüm cezasini vermeseydi suan irana benzerdi vatan.
diyorum ve vodkami yudumluyaraktan gidiyorum, istanbula sevgiler, umuta da sevgiler....hoscakalin güzel bir 2006 ve nicesi.
|