Thema: Toleranz
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.12.2005, 16:37
Benutzerbild von fantom25
fantom25 fantom25 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

o zaman ataiest degilsin olsaydin hristiyanligada karsi olman lazimdi ayrica hristiyanlar ataistlige daha karsidirlar yahudilere olduklari gibi. kiliye gelince bana hep korku ,ürperti vermistir orta cagi hatirlatir banahep sonra hangi hristiyan mezhebi hosuna gidiyor bunuda merak ettim .cunki kimi isayaa kimi meryeme daha cok saygi duyar hele katolik inancinin bagnaz gerici uygulamalarini dusuncelerin duydukca sasiriyorum hep biz hristiyanligi pek iyi tanimamisiz aslinda birde su yunan ortadokslarii varki onlari kara kara basi kapali rahiplerini goruncee seytana tapanlar gelir hep aklimaa yunanistanda sokaklarda suruyle tespih sallaya sallaya gezerler aslinda hristiyanligi cezbeden bati avrupa hristiyanligidir cunku onlarda bolluktan gelismislikten dolaya biraz daha medeni goruntusu vardir ama bu sadece makyajdan ibarettir bence.. cunku hristiyanlikta gercekten yobazlik vardir baska dinlere karsii tolerans yoktur bunu anlamak iciin biraz tarih okuman yeterlidir ortacag tarihii mesalaa diyecegim su bizdeki birkac kendini bilmezin toleranssizligi insanlari baska kapilara itiyor ve bu gercekten acii ,hos bir sey degill he birde noeli asla kutlamayan hristiyanlar var kekova sehitlerimidir nedir adlari unuttum