Kadir-kiymet bilme ve kanaat etme
Yillardir aski aradim artik Akil Çagi basladi benim için... Yani -belki- olmayan bir seyi aradim... Bugün geldigim noktada içimde isyan var sitem var... Bir kisi duygularimizin hislerimizin ve ona sundugumuz askin kiymetini bilmeyecekse bunu ona hiç sunmamaliyiz.
Belki çitayi çok yüksege koydugum için hayalimdeki kisiyi bulamadim. Aslinda idealimdeki gibi 1-2 kisi ile karsilastim ama geç kalmistim.
Artik ailem kimi uygun görürse onunla evlenip mutlu olmaya çalisacagim... tek kilolu olmasin yeter... (Kimse alinmasin) kilolu kizlara antipatim var ve onlar çok itici geliyor bana. Zaten evlenecegim kisiye de sart kosarim onu (hamilelik dönemi hariç) kilo almani istemiyorum diye. Mutluluk kanaatle alakali birazda... kadir kiymet bilme... Yani insan askini sürekli taze tutabilir...
Artik bir hayal pesinden gitmek degil mutlu olmak istiyorum... huzurlu olmak istiyorum
Aksam eve gittigimde güleryüzlü "hos geldin hayatim" diyen bir es; "hos geldin babacigim deyip boynuma atlayan" bir çocugum olsun istiyorum.
Hepinize mutluluklar diliyorum
saygilar
|