Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.12.2005, 10:23
rainbow26m

Standard :) Ahh Heidi:My childhood Hero

Heidi benim çocukluk kahramanimdi. Küçükkken en çok polyanna ve onu severdim. Hala arada sirada okurum elime geçerse. Zaten filmler içinde en çok çizgi filmleri seviyorum Foxkids izlerim evde yalnizsam. Çocuklarin saf, masum ve tertemiz bir dünyasi vardir...
Madem konu o kizdan açildi (sadece bir kez elele tutustugumuz) o benden ayrildiktan sonra bir beyaz esya saticisi ile nisanlandi ve 2 yil nisanli kaldiktan sonra evlendi. iki yil evli kalmis ve gecen yil da ayrilmis. Annesi-babasi benim annem gibidir; bayramlarda seyranlarda ararim onlari, anneler babalar gününde unutmam, ve Mersin"e gittigimde de mutlaka bisiler alirim hediye olarak. Bir keresinde annesi bana sunu demisti: "izzet mutfagimiz senin aldigin hediyelerle dolu, onlari her kullandigimizda seni aniyoruz."
Annesi-babasi"na simsiki sarilim her gittigimde onlar yillar geçtigi halde hala birbirlerini seven örnek bir çift; ve biz de öyle olabiliriz diye düsünmüstüm ama iliskileri yönlendirmede en fazla %50 bizim irademiz vardir, olmadi. Hatta o ayrilmak istediginde ona sunu söylemistim "Eger onunla mutlu olacagina gerçekten inaniyorsan ben sana engel olmak istemem" demistim. evet farkli sehirlerdeydik - ben ist"da o Mersin"deydi ve 2 haftada bir Cuma aksami ist"dan çikardim pazar aksami"da ist"a dönerdim Mersin"den ama olmadi iste...
Neyse ben askerde iken onun ayrildigini ögrendim annesinden bu beni heyecanlandirmisti aradan gecen onca yila ragmen. Annesi askerden sonra evlenmeyi düsünüp düsünmedigimi sordu. Ben de daha simdilik düsünmüyorum bazi hedeflerim var dedim... Ve iyi ki de temkinli hareket etmisim... Çünkü yazin onlara gittim ve öyle büyük bir hayal kirikligi yasadim ki !!!
Ben hala 5-6 yil önce biraktigim kisiyi bulacagimi ümit etmisim farkinda olmadan. Zamanin onun için de isledigini ve onu degistirecegini unutmusum... Ve karsima çika çika hiç tanimadigim biri çikti... Agzi bozulmus, kabalasmis, kilo almis.... ve bir takim triplere girdi beni kiskandirmak için ondan nefret bile etmeye basladim. Onda sunu gördüm; mutsuzluga mahkum olmuslugu... Bu çok aci birsey ve yapabilecegim birsey de yoktu... Birisine acidigin için ya da kendini zorlayarak birini sevemezsin ve onunla evlenemezsin.
Ben romantik, duygusal ve cocuk ruhluyum Gelincik ve hala çocuk ruhum içimde bir yerlerde yasiyor. Ve onu öldürmeyi de hiç düsünmüyorum.
Bunun en iyi tarafi da küçücük seylerle bile mutlu olabilirsin.
)
Saygilar