Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.12.2005, 12:09
rainbow26m

Standard Sevmek cesaret ister, sevmek yürek ister

Ben seninle mutlu olabilecegime inaniyordum; oysa sen bunu hayal bile edemedin. Senin bütün insanlara olan güvenin inanilmaz sarsilmis. Sana göre yeryüzünde güvenilecek hiçbir erkek yok. Ama bu böyle degil nasil kizlarin da kötüleri varsa erkeklerin de öyle kötüleri var... iyileri ve delikanli olanlari da var.
Senin kendine yaptigin kötülügü bütün insanlar sana karsi birlesseler ve isteseler dahi yapamazlardi... Bir insanin elinden herseyini alabilirsin; malini, mülkünü, bütün sevdiklerini ama onun ümidini ve inancini yok edemezsin... Sen ümidini yitirmissin, senin için "gelecek" diye bir kavram yok; geçmiste bir noktaya takili kalmissin. Insallah bütün insanlarin kötü olmadigini, onlarin aralarinda da güvenilebilecek insanlar oldugunu anladiginda 40-50-60 yasina gelmis olmazsin.Beni ve ailemi taniman için her türlü teklifi sundum sana ama onlari kabul etmedin...Sen neyi nasil istiyorsan öyle yapalim dedim ama bir fikir de üretmedin.
4-5 yillik arkadasim da olsan beni birazcik olsun tanimamissin...
Bir daha hiç kimsenin sana bu kadar temiz ve güzel ve de içten bir teklifle sana gelecegini sanmiyorum. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum, senin düsündügün gibi "ne kaybettiginin farkinda degilsin; senin yerinde olmak isteyen bir sürü kiz vardi."
insanlar, düser, kalkar; dalga geçilir, duygulari ile oynanir; aldatilir.... Ama her sonunda ayaga kalkar insan ve kalkmak zorundadir da.
Korkaklarin sevmeye ve de sevilmeye hakki yoktur.
Sana ömür boyu mutluluklar diliyorum buna birçok kisiden daha fazla layiksin ama bu kafayla hiç bir yere varamazsin, hiç kimseye hiç bir sey veremezsin...
Hep dedigim gibi bütün ümitlerini yitirmis bir insanin kimseye verebilecegi hiçbir sey yoktur.
Bütün insanlar (kizlar ya da erkekler) iyidir demek nasil aptalliksa bütün insanlar (kizlar veya erkekler) kötüdür, güvenilmezdir demek de öyle deliliktir.
Çünkü her iyi ve kötü insanlar her zaman her yerde olmuslardir ve olacaktir.
Nasil bir Türk hirsizlik yaptigi da suç isledigi zaman bundan dolayi bütün Türkler hirsizdir, suçludur diyemezsek; Nasil ABD hükümetinin yaptigi katliamlardan bütün Amerikalilari suçlayamazsak (çünkü onlarin da arasinda savas karsiti var,; birkaç Alman irkçilik yapiyor diye bütün Almanlari suçlayamazsak, onlari düsman olarak göremezsek; o sekilde de bütün erkekler güvenilmezdir, kötüdür, firsatçidir diyemeyiz....
Genelleme yapmak cahil insanlarin isidir.
Sana Ömür Boyu mutluluklar diliyorum.