Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.11.2005, 11:41
gelincik02

Standard Asiri makyaj

Makyaj yapmayida abartmamak gerek diye düsünüyorum. Günlük fondöten, hafif tene canlilik verek bir allik,kirpiklere rimel ve sürme ve finish :-) Hafif renkte lip gloss. iste budur günlük makyaj. Kimi türk kizlarini görüyorum, asiri derecede Make up, gözlerin üstü taaa kaslara kadar acik maviye boyanmis.O yay kaslar ipincecik alinmis Adile Nasit gibi.. dudaklar koyu kahverengine boyanmis :-) bu arada onun modasi geceli yillar oldu ama olsun :-)) Ince kas modasida yok artik. Dikkat edin bütün yabanci sari sari modellerin kaslarini kalinca boyuyorlar kalin,gür ve koyu görnsün diye. Bizim türklere dogadan vermis allah güzel kaslarini ala ala mahvediyorlar!

Dogal görünümlü pastel renklerde makyaj yapmak varken, nedir bu asirilik? okuyan kizlarimiz biliyorlar makyajin püf noktalarini ama okumakla alakali olmamasi lazim bunun. Hicmi dergi okumuyor, hicmi TV seyretmiyor bu kizlar.

Haa birde su kalin ve yüksek topuklarin modasi gecelide bir asir oldu :-)) anladik boyunuz kisa ama olsun.. Unutmayin shakira, Britney spears gibi ünlülerinde boyu anca 1,50 filan :-))

Umarim bu konuyla genis bir kitleye seslenebilmisimdir :-))

Bu calismalarin devami gelecek...desteklerinizi bekliyorum .-D