Asil senin gibi yobazlara yaziklar olsun
ben terim kötü hocadir demedim herkes gibi terimde hata yapar ve yapti benim dedigim sey söyle. dereyi gecerken at degistirirsen iste böyle bogulursun.
tabiki sen art niyetli oldugundan bunlari baska yerlere cekmek istiyorsun. iste bu da senin zeka yapini ortaya koyuyor. bir geri zekali hep geri zakalica anlar.
evet isvicrede bize birseyler yapildi ama onlar hayvan diye biz dahadamí hayvan olmalimiiz? sonucta mac bitmis ve is isten gecmis bu neyin kavgasi? senin gibi futbolu siddetlestirmek isteyenlerin kavgasi bence.
tamam mac öncesi ve mac esnasinda hakemi ve rakibi baski altina almak icin siddet icermeyen eylemler yapilir ve normaldir. ama sunu unutmaki bunlarin mac bitiminden itibaren bimesi gerek. sonucta savasta degiliz sadace iki dost ülkenin oynadigi bir spor müsakabasi ve spor demek dostluk demek´tir. elbeteki senin gibi yobazlarda bunu bir gün ögrenecek.
Ne oldu sonucta bir turkacirdik sadece bu kadar futbol sonsuz bir oyundur ve daha cok turnuvalarda oynayacagiz. önemli olan hatalarimizdan ders almamizdir. buna önce senin gibi yobazlarin milli takim denince üzerlerindeki takin formalarini cikarip milli takim acisindan bakmalari ile baslamamiz lazim.
terim ile kesin devam edilmelidir ve istikrar saglanmali bence sözlesmesinin uzatilmasi bile lazim. gereksiz hoca de gisiklikleri bir daha olmamalidir. ben sindi terimin sistemini oturtup 2008de kupa kaldiracagina inaniyorum, cünkü onda bu potaziel var. ama bu kisa sürede ondan mucize bekleyen salaklar milli takimi ve bizi yakti.
Son: senin gibi futbolu sidet sanan insanliktan nasibini almayan yobazlara ve milli takimi sirf kendi camiasinin cikarlarina satanlara yaziklar oooolllllllllsssssssssuuuuuuuuunnnnnnn!!!!!!!!
|