Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.11.2005, 15:45
eniskaya

Standard DININI bilmeyen BASKALARININ KÖLESI olur

bunu unutmayalim arkadaslarrrrr.....

DINI ALinin Velinin yorumuyla degilllll.... kendi kapasite ve yorumumuza göre yasamaliyiz...

Kuran insanlarin birey olmasini deger üretip KÖLELI BEYINLER, yani ÖZÜRLÜ INSAN olmamalarini istiyorrrr...

Insanlara siri gönül yada beyninizi baglamayin... kendiniz bireysel insan olmaya calisin... ancak ve ancak o zaman biraz Kainati birazda DINI anlayabilirsiniz...

öyle kör MÜRIDLIK.. DIN YOBAZLIGIDIR... kisacasi CEHALET VE SALAKLIKTIR...

Hocalardan görüs alin... yeri geldimi Hocalarida siktir edin... kovlayin atin evinizden disari....

Benim bir hayalim var... oda evlenince kesin ADETULLAHUL SALAKIYE icin imam nikahi kiymaya kalkacaklar... benim annem babam ve kesin karimin tarafida... ve o zaman ben Hocayi mahvedecegim... serefsizim isini bititip odadan disari atmayacaksam...

Eger bana Imami Azamin Sünneti.. yok efendim 40 altin yerine bir evet yada su yerine buda... eline alacak kagit kalem sen kabul ettinmi sen etmedinmi...

Yahu kardesim... HOCA MAHLUKATI kim oluyorda o bana karimla beraber olmaya Allahtan izin getirmis olsun...

Kimdir bu maymunlarkiiiiii Allah ile kul arasina giriyorlar...

PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Senin gözün kör olsun... para icin Nikahada Hocayi dahil ettin.... Hoca okeylemesse karimla yatma izini cikmayacak...

Eger Allah bana uzun ömür verir, bir öyle Hocayi elime gecirirsem düpedüz onun SAHSI DININI milletin önünde o an Reddi katliam yapacagim....

Verecegim eline Meali... göster bre Kafir diyecegim.... Imami Azamin neresinde yaziyor... neresinde sen olmazsan nikahim kabul olmuyor yaziyor....

Aklinizi basiniza toplayin ve Hocalar MAHLUKATLARINDAN kicinizi kirtarin derim...

DIN degil Yobaz ve pislik dolu olan.. cünkü ben Islami en derinliklerine kadar bilyiorum ve az cokta anliyorum...

Hocalardir pislik ve MAHLUKAT olanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr....

Kicini Hocanin eline veren kicini kaybetmistir.... haydeyin cenaze namazina