Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.11.2005, 15:26
Benutzerbild von rebellerisch20
rebellerisch20 rebellerisch20 ist offline
Neuer Benutzer

Standard lasst euch bitte beeinflüssen

arkadaslar gordugunuz gibi hep ayni oyuna dusuyoruz ne kadar orhan pamuktan bahsedilse bazilari tersini savunnup onun hakliligini ispat etmeye calisiyorlar anlata anlata dilimizde tuy bittti inanmak yada inanmamak size kalmis maskenin arkasindaki yuzu gormek istemiyorsaniniz o sizin sorurunuz ister etkilenin yada etkilenmeyen bu beni ilgilendirmiyor ben atalarimin hakkini tabiiki savunacagim (atalar deyince hep turk irkindan olanlar gelmesin akliniza bugun anadoluda hangi irklar yasiyorsa dunde atalari yasiyordu yani suclama butun herkese turk laz kurt farketmez).malesef pamuk bey belki bizleri degil ama avrupalilari bayagi bir etkilemisdir dayanaksiz iddialariyla en iyisi biz kendimizi bu batakliga gercekten fazla suruklemeyelim cunku gercen kotu hileli bir oyunun icine cekmek istiyor bu beyefendi bizi maksat su populiterligini dunyada atirmak icin kendisine olabildince dusman kazandirmak yani ne kadar cok aleyhinde ulkesinde dava ,mahkeme acilirsa dis dunyada o kadar one cikabilme sansi ortaya cikacak yada uzerinde ne kadar milli baski olusursa o kadar diyebilcekki iste ben dogru soyledim o yuzden bana ulkemde boyle zulüm yapiyorlar cok ince bir taktik zamanlama olarakda ab kapisinda bir ulke gozler hep uzerinizde ,yani anlayacaginiz papuk beye turkiyenin ab yolu bulunmaz bir firtsat. aman dikkat edelim beyler adamin burnu kanasa nobelle hemen aday gosterecekler onun yuzunden memleketteki gercek ezilen halki savunan aydinlarda gume gidecek. turk tarihinin turk okularinda yanlis ogretildigi iddasina gelince acaba bu yunan okularinda yada ermeni okullarinda nasil bir tarih ogretiliyor birazda bunu bi arastirip gorseler size bi kactanede tüyo ermeni forum sayfalarina girin ve gorun adamlarin nasil cocuklarinin beyinlerini yikadigini ben demokrat goruslu bir insanim irkci degilim inanin irkciligin ne demek oldugunu o insanlarin yazisini okudugunuzda daha bi iyi anlayacaksiniz