Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.10.2005, 13:55
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Katiliyorum

Seninle hem fikir oldugum konular cok olmasada bu görüsüne tamamen katiliyorum Alpi. Benim amaclarimdan biri; farkli forumlara girmek, arkadas cevremde tartismalar, kendi yürüttügüm nacizane arastirmalarin baz sebeplerinden biri budur. Cahilce inanmamak! Cogunluk, toplum bir yere gidiyor diye sorgulamadan, arastirmadan bilmeden bunlarin arkasina takilmasi. Bunun yani gurup dinamizminin cok sebepleri vardir, konumuz bu degil, ama benim gözümde yem olarak kullanilan en iyi araclardan biri maalesef din. Belki burda cok agir bir dille elestiriyorum, belki insanlar benden nefret ediyor, bana küstah diyor, olabilir. Ama bir dem de olsun onlari arastirmaya tesvik edebiliyorsam yada su tartismalarimizda Kurandan bir kac sure taniyip bunun yorumu! tercümesi! ne kadar can alicidir onu gözler önüne serebiliyorsam ne mutlu bana!
Ben kendi yorumumla dine bakis acimi sergiliyorum, verilen cevaplar, ne kadar negatif de olsa, benim görüsümü desteklemesede acilan her kitap, edinilen her bilgi, okunan her cümle amaca biraz daha yaklasmaktir.
Arastirmak!
Bilgi aktarmak!
Bilgi alis verisinde bulunmak!
Her kesin kendi dili, kendi kelimeleri ile.
Belli bir seviye düzeyinde. Üniversiteli, liseli, okumus okumamis ayirt etmeden.
Hic bir ortak bazimiz olmasa da, sadece insan oldugumuz icin:-)
Saygilarimla