o.T.
Tebrikler, seni tanimama baya yardimci oldun, 19 cu Alp:-) Insanlarin icini bayana kadar senin neden inandigini ve Kuranin Allah tarafindan gönderildiginin kanitini yazmissin buraya:-)
Bir de diyorum su piramit islerini bir arastirsan, hani utanmasan piramitleri Allah insanlar misirlara inansin diye yaratti falan diyeceksin:-)Eski mayalrdan az bir sey dem vursan. Vaktim olursa ve kizim uyumaya devam ederse bir kac bilgi hazirlayip buraya sunacagim. Bu sekilde gercek düsünen! akilli insanlar! neler yapiyormus cahiller bilsin. Ama oldukdan sonra yakistirmak, kilif bulmak kolay. Yokken bir seyin olusumunu alalim lütfen. Beyenmedigin Tevratta bile bir kondensatorun nasil yapildigi bir bir anlatilir. Kuran koduna benzemiyor ama, senin alayina mazur kaliyor:-)
Bu konulari sanirim 2 yil önce tartismistik, ayni seyler yazildi, tartisildi, tekrar ortaya atmissin. Sanirim bu 19 kodundan sonra "materiyalistlik" olayi geliyordu. Yakinda onlarida copy yaparsin iyice bayarsin bizleri:-)
Fazla bir seyler yazip en azindan seni tekrar baymayi düsünmüyorum. Diyecegim sadece Evrensel ve Allahdan olan Kuran nedense hep gecmisteki olaylara göre kodlanmis. Yasaniyor, bitiyor "lak" diye 19 cular kulpu yapistiriyor. Yasaniyor, bitiyor hemen yeni bir sayi ona yakistiriliyor. Hani baya bir kelime vardir kuranda arayan rahat bulur diyorum:-) Titanigi falan kodlamamislarmi? Depremleri? Da Vinci ve Newton ne olmus, gravitasyonda vardir, öyle genis bir konuki kesin bir yerine bir sey yakistirilir elbet. Peki kadinlarin esitlik konusunu nasil kodlamislar? Deginmemissinde. Birde su isik hizini ve isinlanma olayini aciklasan bir zahmet.
Fazla dalga gecmek istemiyorum, ama lütfen kopyelemeyi birakip sadede gelirmisin?
Saygilar
|