Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.10.2005, 00:14
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard kişiye saldırma kolaylıgına düştüm

zannımcayok öyle değil.söylediklerinize cevap verebilmek için pc basından birkaç saat kalkmamak icab ediyor.ve cevapların doyurucu olması içinde baya emek harcamak da icab ediyor tabi.ve bir yazıda bu kadar cok benim acımdan zırvaya cevap yetistirmek de kolay diil tabi.cok tutarlı görünen zırvalar..asagıdaki yazıda kişilik farkına değindim.sizin düsünme sistematiğiniz ile bizim düsünme sistematiğimiz birbiriyle kıyaslanamaz.yani tamamen ayrı yollara cıakcagı kesin olan düsünme sekilleri..siz bizi sizin düsünme seklinize göre düsünmeye bu yöne itmeye calsıyorsunuz..sizin sistematiğinizle sizin dusuncelerinize ulasılır..burada kişilik ve düsünme sistemi üzerinde durmaya calısıyorum daha cok.bu dar ortamda da ancak bu yolla bir yere varılır dusuncesindeyim.aksi halde bir yıgın malumat saldırısından baska bir seye maruz kalmayız.

sizi tanımlama cabam dusuncelerinizi zaten tanımlamıs olmamdan kaynaklanıyor.kişilik deiğim seyde fikri alanda serdettiğiniz dusuncelerle alakalı.toplumsal alanda insana dönük bir yalancılıkla suclamadım. daha genis vakitlerde konusmak üzre.

saygılar.