Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.10.2005, 10:11
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Cevap

Istersen benim zeka düzeyimi, diplomali olup olmamami, hangi rengi sevdigimi, vejetaryanligimi vs. bir yana birakip konu ile görüslerini alsak? Arzu edersen sahsim ile merak ettigin konulari baska bir platformda tartisabiliriz ama sanirim burasi uygun degil. Haricten gazel okumaya benziyor seninki, ben yazi yaziyorum sen beni (yani yazani) kritize ediyorsun ama yazinin icerigini "S" geciyorsun:-) Belki senin tarzin bu olabilir, benimki bu degil ama. Daha öncede yazmistim, tekrarliyorum: kisisel satasmalarina ileride cevap vermeyecegim. Yazdiklarimin icerigi ile ilgili makalelerini bekliyorum.
Copy ve paste olayina gelince: senin hem fikirlerin bunu genis capli yaptiginda sesin cikmiyorda, sana uymayan seyler yazildiginda neden bu kadar bol keseden dagitiyorsun? Inancin konusunda kritige acik olduguna eminmisin? Arastiriyorum diyorsun, yazilarindanda anladigim kadariyla sadece senin fikirlerini destekleyen konulari arastiriyorsun. Karsi görüslere acik degilsin. Buna ne kadar arastirma denilir tartisilir. Sen ve hem fikirlerinin bu sekilde arastirdigini biliyorum, kritige acik degilsiniz cünkü zaten islam bunu size yasakliyor.
Sana ileride benim yazilarimi okumamani tavsiye ediyorum, hem kendi boyutunda "arastirmalara" devam edersin hemde kendini yipratmamis olursun. Bilgi olarak zaten fazla bir sey vermiyorsun.
Ne inanca ne inananlara karsıyım. Sorguluyorum sadece, kusuruma bakmayın
Saygilar