@TUERKMENYUECEL!
Hayirli Ramazan ayinda günaha giriyorum ama benim gururumla ve annama hakaret edemezsin TUERKMENYUECEL! Bak hayvan cocuk al da yazilarina götüne sok! Asadaki bana yazdigin terbiyesiz yazilarin tam oranin yeridir!
TUERKMENYUECEL alemde herkes okusun ne soytari oldunu...yaziklar olsun su bana yazdiklarina!:
TUERKMENYUECEL
IRKI BOZUK OLAN PIC KURUSU, SANAL ALEMIN PIC KURUSU...
SENIN GIBI GERI ZEKALI HOMO SAPIENSLER YA KÜRTÜR YADA PICTIR, SENIN IRKIN BOZUKSA BEN NE YAPABILIRIM.
MADEDKI PICSIN BENIM PROBLEMIM DEGILDIR.
Ne mutlu insan oglu türküm diyene! Ama ne yazik ki senden o duygulardan cok uzakta sin!
Hayir cok yanlis,yanlizca Türk olanlar söyleye bilir, ne Kürt ne Pomak ne Laz nede baska bir Irk, yanlizca Türk Irkina mensup insanlar bunu diye bilir.
Ben Türküm hemde Karamali bir Türkmen asiretine mensubum...
Tamammi O... Cocugu
Senin kanin bozuktur benim degil....
-----------------------------------------
Bu da sana benim resmi cevabim:
Senin gibi zavallinin teki gercekten üniversite talebe mi? Senin cocukca yazmalarinla kendine bir karamanli veya öz türk oldunu mu saniyorsun?! Senin gibi türklünü yüzüne tükürem! Sen asla ve asla da türk degilsindir, sen göcmen mi nesin mi vallahi anlamadim ama asla insan ve türk degilsin! Sen ancak begensiz tekisin, ve de birazcik sana kalan beginin götünü kaydi!
Almanya sayesinde buradan sin, bozkurtlu sayesinde degil! Haberin olsun Almanya fasist deviri coktan gecti! Merhametsiz allahsiz ahlaksiz bozkurtlu götüboklu fasist hiyari, senin fasist yazilarinla benim GB"de devam et! Türkmensistan da yasamiyorsun Almanyan da demokratik ülke desin!
Mit deinen rechtsradikalen bzw. faschistoiden Äußerung, Beleidigungen und Beschimpfungen auf meinem GB machst Du dich im übrigen strafrechtlich belangbar - damit ein hirnloser möchte-gern-Student wie Du mit deinem Faschistenhirn das auch mal begreifst!
Auch in der virtuellen Welt ist Volksverhetzung etc. nicht gestattet!
Haberin olsun...sen mi bana O...cocucugu diyorsun, öyle mi?...ich werde eine Strafanzeige gegen dich stellen!!! Sana acikca söylüyorum hic kimsenden korkum yok hele senin gibi götüboklu bozkurtlu"dan da hic de korkum yok! Bu annama karsi yaptin küfüre cok cok pisman olacaksin! Allah sükür maddi durumum iyidir...deshalb werde ich dich juristisch von Prozeß zu Prozeß prügeln...und wenn ich dich bis vor das BGH zerre! So wahr ich der bin, der ich bin!!!! Du wirst mich kennenlernen! Söz!
Utanmasiz ahlaksiz pic kurusu senin yasin kac benim yasim kac? Annan baban böyle terbiye mi verdi? Senin insanligin ve türklügün yaziklar olsun!!!
|