Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.10.2005, 22:09
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ön Yargı!

Sana bunun nedenini sormayacağım, çünkü biliyorum.

Bu durumun yalnızca yukarıda ki Alpinin yazısına yaptığın atıfta değil.

Kendine yakın bulduğun bir kaç kişinin dışında olan pek çok kişiye de var. Bu yalnızca sende değil kendne yakın bulduğun insanlarda da durum aynısı...

Cepheleşmeye çalışıyorsunuz, neden???

Alpi kendi isteği ile Ramazanda her hangi bir tartışmaya katılmak istemediğini yazmakta, bunu dürstçe yazdığından niye şüpheye düşmektesin, yazamaz mı böyle bir şeyi???

Böyle bir cümlesi dürüst olamaz mı, bunun ölçüsü sen misin???

Bir şahıs gelir Aleviliği sevdiğini yazar ve saldırıya uğrar, bir insan Aleviliği inanamaz mı???

Enis Kuranı kendi bildiği ve anladığı şekilde yorumlar, Kafir gösterilir, NEDEN ???

Yaw, sizler, Allah aşkına kimlersiniz de her kese bu şekilde karışma hakkını kendinizde bulmaktasınız???

Hani İslam dini HOŞGÖRÜ dini idi!!!!!!!

Sizlerin ben ne Demokrasiden yana olduğunuzu düşünüyorum, nede Dini inançlı Demokrat olduğunuzu düşünüyorum.

Neden mi? ne hoş görünüz var, nede saygınız var sizlerden farklı olan insanlara.

Tahammülünüz bile yok...

Ayıptır yaptıklarınız...

Bu sayfalara farklı inançlara sahip olan hiç mi bir insan giremeyecek...

Ki bunların çoğuda İslami farklılıklardandırlar.

Birde İslami kesimden olmayan başka dinlere sahip olan kişiler girse bu sayfaya acaba başlarına neler geecek??? Yehova nın şehitlerinden olan bir tek kişi var, yapılan saldırıları gömekteyim ben ve Ayıptır diyorum.

Tartışma edebi bu değildir.

Önce insana saygı duymasını öğrenin.

Sonra allah bekçiliği yapın, emin olun o bekçiliğini yaptığınız Allah benim Allahım değildir.

O tür bir Allahın olacağına asla inanmam...

Yazıklar olsun insanlığınıza...