Öğrenci ben seni daha mantıklı ve
akıllı tanımıştım!!!!!!!!!!!!!!!!
Alpinin reel ve sürreel yaşam bakış açılarına getirdiğin açıklamaları okudukça tüm açıklamaların o sürreel açıklamaların doğrultusunda olan açıklamalar gibi gözüküyorlar.
Ama olay ne Alpinin nede senin açıklamaların gibi yüzde yüz örtüşmekteler, bunun altını tekrar çizerek belirteyim ki bir yanlışlık doğmasın.
Alpinin açıklamaları büyük ölüçülererde meditasyona ve Ezoterk açıklamalara girer...
Sen neye karşı çıkmaktasın? bunun adını bilmkte misin???
Bütün sorunları bildiğin Kuran kavramları ile açıkladığını düşünmektesin, gördüğün gibi olmamakta.
Olmayınca Metaryalist Felsefe ile değerlendirmeye çalışmaktasın, aklın ve Mantığın yetmemekte yetmeyincede bocalamaktasın.
Alpinin açıklamalarının büyük bir kısmı tartışmaya açıktır!!!!!
Sürrealizim ile olan bölümleri daha büyük tartışmalara açıktır....
Lakin açık olan bir bölüm vardır zaman ve mekan kavramı!
Zaman ve mekan kavramı bu dimenzona ait bir kavramdır, yani şu an yaşadığın dünya ölçülerin de olan bir kural ve kavramlar bütünlüğü ve kaosu...
Yaşam ötesinde bulunduğun daha doğrusu içine bir ruh olarak düştüğün bölümde zaman ve mekan kavramı yoktur....
Ve ruhsal algılaman ve bilincin ruhunun sana verilen ve olduğu kadar açılması ve berrak olarak algılaması ortaya çıkar, lakin bu durumu şu an yaşadığın insani mantık, algılama, hissetme ve düşünme olarak ölçemeyeceğin bir durumdur bu. Bunu ben ne kadarda açıklamak istesem bunu idrak edebilmen mümkün değildir, ölümü yaşaman gerekir...
O ruhsal diriliş yada fiziksel ölüm durmununda bu dimenzonyanda sıyılıp, ruhun tüm gücünün gerçekliği ile ruhu tanıma ortaya çıkar, lakin bu üstün şefkat ve sonsuz sevgi ile bir arada bulunulan İlahi yolun o gidilen yerinde ışıklardan yaratılmış canlıların senden, yani ruhundan bilemeyeceğin bir( insani mantık ile) zaman ötesinde enerjik, bilgi, huzur veren, ve sonsuz anlayışlı ve swenin henüz o ortama düşmene rağmen daha yeni bir öğrenci olduğunu belirten enerji, ışık, bilgi ve sevgi cisimleri bunlar, bunların adını melek yada başka bir şey de hiç önemli değildir...
İşte orada insani sürtüşmeler ve abartılar yoktur...
|