Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.09.2005, 18:22
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Burada drogenin kötülükleri üzerine

yazacak en son kişi sensin. En samimi ve en düzenbaz arkadaşının nasıl bir drogeci olduğuna dair yazını okodum ben senin. Üye olmadığım için bu yazıyı çıkarıp koyamadım.

Leydlazdı depğilmi orada olan rumuzun. Benden korkuna yalvar yakar arkadaşına izinin bulunmaması için ricalarda bulunuyor, daha az üflemesini rica ediyordun.

Burada üye olanlardan dürüst birisinden rica ediyorum, leydlaz adı altında yazılanları leydlaz bölümünden çıkarıp buraya koysunlar ki bu şahısın ne bok olduğu ortaya çıksın.

Çünkü bu yazı alnızca bu sayfalarda yarım gün kaldı o panikle yaptıkları yanlışlıkları ortaya çıktı ve hemen sildiler. Emin olun ki bu şahıs temiz ve dengeli bir şahıs değildir.

Bunda her bir bok var. belki uyuşturucu satışıda yapmakta, sıkıyorsa bir tarafları versin benimahkemye bu ithamımdan dolayı,lakin asla veremeyecektir, tüm pisliğinin ortaya çıkacağı korksundan!!!

O yazıda bile benim bu şahısın izinibulmak üzere olduğumdan korkusu ile artık çalıştığı iş yerinin
PC ni kullanmamaya çalıştığını yoksa izinin bulunacağını yazmakta bu şerefsiz...

Ama beyin olmadığı için kendisinde gzden kaçtığını sanmakta bu yazısının, bunuda ört bas etmek için benim halen yasaklı olan bu sayfaların bu tür kişililikleri koruyan mod,leri tarafından halen yasaklı olan o rumuza bakabilirsiniz. O bölüme kurnazca özür dileyen bir de yazısı vardır bu sapık şahsiyetin, bunu görmek için galvani konuk defterine bakmanız yeterlidir.