Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.09.2005, 10:36
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sucu Kendinizde Arayin Bence

O uyusturucu satanlar ve uyusturucu alanlar nerden bu islere bulastilar onun arkasini arastirmak lazim.

Elinize bir lamba alip Dergiler karsisinda schow yapmaktan baska birseye benzetemiyorum.

Bir aralar panter emel diye bir hayvan sever vardi kameralar karsisinda schow yapiyordu.

Gel gelim toplumunda suclu oldugu uyusturucu batakligina.

Sabah aksam TV lerde sosyete dizilerini cocuklara izlettirdiniz cocuklari fantazilerlen yetistirdiniz.

Cocuklar herzaman macera pesinde kosmaya basladi Avrupa Türk cocuklarinin nasil yetistirildigini cevremde görüyorum.

Tamamen yanlis yetisririliyorlar ayy evladim canikom ne isterlerse verdiniz.

Is yerlerinde mesai saatlerini cocuklariniza tercih ettiniz onlari basi bos biraktiniz suclu olanlar siz aylersiniz.

Fazla fantaziye ve baskasina özenme hayati bir eylence ask sex yasantisina cocuklarinizi özendirdiniz suanda ektigini biciyor gurbetciler.

Uyusturucudan haric okullarda en geri kafalilar Türk cocuklari okumaya önem vermiyorlar bu hem sol hem sag hemsu hemde bucusunda var cevremde görüyorum.

Sabah aksam cocuklarinizlan pembe dizi izliyeceginize ask romanlari okuyacaginiza birazda akil verseydiniz elinizde lamba sokaklarda dolasmazdiniz.

Dinin den uzak kültüründen uzak hayatini TV lere göre ayarliyan bir toplum bu hallere dümeye laiktir bence.