Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.09.2005, 00:30
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sevgili Alpi!

Benim bir kaç satırlık yazılarımıda kökünden götürmüşler.

Bunu sende bende çok önceleri sürekli yaşadık, inan bana abartılacak bir durum yok.

Bu sitenin yapısı bu!!!!!!!

Böyle şeyleri bile yazarken kılı kırk yararak yazmaya çalışıyorum....

Ben o dönemde kızmadım bu duruma, bu dönemde kızmıyorum.

Çünkü dükkan bu, sahibide onlar!!!

Düşünce forumunda bile emin ol ki yaşamım boyunca olmadığım kadar, özenli, kibar ve alttan almaya çalışmama rağmen, küfürleri bile sineye çekerek idare etmeye çalışmama rağmen bu tür olayları sürekli yaşıyoruz.

Eminim ki burada çalıştığını düşünen bazı kişiler farklı, farklı guruplardanlar.

Ben bir bireyim bazen guruba ters düşen yazım oluyor, bazen bu guruba, bazen hepsine ve lotterin(yasaklanman, atılman, sinirsel baskı uygulanman vs,) o anki vicdana ve vicdansızlığa kalmış!!!

Bu şahıslar hem fikir erbabında korkaklar, hem gurupçu ve ideolojikler, hem tarikatçılar, hem sadist ve Mazoşistler.

Aşk olsun dengeli ve sivil bir insani yapıları yok bunların.

Ben dünyanın pekçok ülkesinde bulunmaktan öte gerçekten oralarda uzun süreler ile yaşadım, ama bu kadar çiğliğini görmedim, duymadım ve yaşamadım.

Belki bu yazımdan sonra burada bulunma ansım da yok olur, ama bir sığıntı gibi bulunmaktan öte, mertçe ve onurluca bulunmak yaşamın her alanında kendine bir insan olarak duyduğun saygının ölçüsüdür.

Bir dönemler ikimizin arasında tatsız olan sert ve kırıcı tartışmalarımız oldu.

Elbet her ikimizde hatalıyız, lakin yaşam son nefesine kadar öğrenmeye açılmış ışık dolu bir penceredir.

Geçmiş benim yaşamımı belirlemiyor yalnızca sağlama yaptırıyor.

Benim felsefemde dün bu günü, bu gün yarını yaratır. Ve ben hem dün, hem bu gün, hem yarınım.

Her ne kadar yaşama ait farklılıkların olduğu bir dünya görüşümüzde olsa, ortak noktalarımız daha fazla, en azından insan olduğumuzun farkındayız.

Geçmişte kırdığım noktalarım oldu ise seni özür dilerim.

Bu sayfaların görünmeyenlerinin ve fikirleri olmayanlarının ilkel kuruntuları emin ol ki beni oldukça sıkmakta.

Artık bu tür şeylerin hafiflikleri ile pek uğraşmak istemiyorum.

Bir insanın iyi veya kötü içinde bir hakaret, küfür, aşağılama olmayan cümleleri nasıl yok edilirler, bunu bir insan olarak benim anlayabilmem asla mümkün değildir.

Ve Almanyanın göbeğinde Alman yasalarında kurulu olan Türk medya olan bir yapıda, emin ol bunu bir NPD bile çevreye karşı ayıp olur, aklı başında bir basın duyar diye yapmaz.

Sevgili Alpi olurda bu yazıdan sonra tekrar karşılaşamayız bu sayfalarda sana gönül rahatlıklarıyla tartışmalar dilerim.

Enis tatilde mi, atıldı mı buradan bir bilgin var ise bilgi ver bana.

Selamlarım ile...

Galvani...