Sen yalan söylüyorsun, yalan yazı,
yorsun. Bu tür ilişkilerde tüm dinlerde yasaktır, bunu unutma.
Ben nerede ATEİST OLDUĞUMU BU TARTIŞMALARDA İÇİN DE YAZDIM???
EVET bir zamanlar gerçekten ben ATEİST idim, ta ki ölüm yakını deneyim yaşadığım o olaya kadar, ve ben senin hayal bile edemiyeceğin insan üstü bir şeyler yaşadım o anda ve bunu defalarca bu sayfalarda dile getirdim.
BU yazdıklarımı sende okudun mutlaka, okumadı isen yazım bölümlerimde bulman zor olmayacaktır.
Fakat sen emin ol bana muğlaksın, açık değilsin ve hem dini, hem sosyal sorunların, bilgisizliklerin ve abartmaların, her keresi ALLAH adına korkutmaya çalışmaların var.
Senin önce hem inanç, hem benlik, hem doğruluk, hem açıklık, hem medeniyet, hem dürüst olma, HEM BİLGİ denilen çok büyük sorunların var, bu sorunların senin o küçücük beynini aşmaktadır.
Sana sorduğum hiç bir soruyu taşıyamıyorsun bu sorular seni ve kapasiteni aşmakta.
Ben senin ile insanları tartışmıyorum, büyük başlıklar olarak hacmini ve bilgini aşan konudayım ben, sen hangi gezegenin uydusu olmak istemektesin, yaşam ve oksijenin olabileceği???
Var mı bir başka yaşayabileceğin, bir insan olarak, bulduğun bir gezegenin...???
O gezegen varsayalım senin bu konumun ile seni orada kabul eder mi???
İNANÇ YALNIZCA VAR OLMAK DEĞİL; VARLIKLARI KABUL EDEBİLMEKTİR; BU SENDE YOK...
|