Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.08.2005, 17:22
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard MErhaba isigadogru..

senin yazilari her zaman ilgi ile okur, takip ederdim.. Ancak bu yazini sonuna kadar okumadim cunku attigin topic oldukca provoke edici..

Cunku her insanin inanci kendine gore.. Neden "sunnilerden" bahsedeiyorsun.. NEden sunnilere soruyorsun..NEden muslumanlara sormuyorsun?? NE yazik ki bu gibi yazilar ve dusunceler her zaman sünni -alevi tartismalarini getirmistir... Demek biz insanlarin dogasinda vardir bu ayrimciliga, ayri , farkli olma ozentisine kendimizi salip gideriz.. COk ilginctir.. ve ayni zamanda da komiktir.. Genelde bu yazilarin ve dusuncelerin arkasinda her zaman bir onyargili , celiski dolu bir insan vardir.. ama kendini cok demokrat, aydin ilan eder ---ya da aydin bir topluluktan geldigini duyurmak ister.. belki de iste bu da bir kompleksdir..
Senin anlayisina siginarak seni elestiriyorum... Umarim sunni-alevi tartismalari biter.. cunku ben sunniyim ama Alevi arkadaslarim coktur ve cok severim hepsini ve hic birisi "sunni arkadasim sana bir soru" demedi.. bunu dusunmek lazim.. demek hersey iki tarafli.. ben bu senin tavrini cok ama cok dusuncesiz buldum...

Insani insan yapan hosgorusudur...