genclerbirligi 0 fenerbahce 0
evet fenerbahce ilk macinda sinavi gecmedi. ilk yari aslinda pozisyonlari buldu fener iki top direkden döndü. ama bunlari atacaksin. atamazsan en iyi ihtimal berabere kalirsin. volkan bana bugün güven vermedi bence rüstü haftaya kaleye girmeli. her sene ayni seyi yasiyoruz fenerbahce ligin ilk macinda kötü sonuc alinca herkes eyvah diyor. halbuki biraz düsünseler bu dünyanin sonu anlamina gelmez anlarlar. neden mi?
sezon 2003/2004 antrenör daum ilk mac fener 0 istanbul 3. sonra mi? fener sampiyon oldu.
sezon 2004/2005 antrenör yine daum ilk mac rize 2 fener 2 . sampiyon: ? yine fenerbahce.
geldik bu sezona 2005/2006 ilk mac gencler 0 fener 0 . peki bu ne anlama geliyor? fener sampiyon olamaz mi yani artik? ayip allah askina daha 33 mac var. ben fenerin macini özellikle ilk yari cok begendim. iki top direkten ve cok pozisyon yakaladi ama atamadi. ama yine sampiyonlugun bir numarali favorisi. bunu da herkes lütfen öyle bilsin. fenerlileri de sakin olamaya davet ediyom. iyi aksamlar cümlemise.
|