Enis bu kelimeler çok ağır kelimeler!
Sen herhalde neler yazdığının farkında değilsin, yada çok çabuk gaza ve dolduruşa geliyorsun.
Yada çok bunalmışsın!!!!
Ben teröre bulaşmadan ve İslam adına şiddete bulaşmayan hiç bir kimseye böyle şeyler yazmam.
Fraklı, farkl İslam anlayışlarınız olabilir, hangisinin ne kadar, yada tümünün ne kadar doğru olduğunu tartışmanın yöntemleri bu şekilde asla olmamalıdır.
O terör konumuna sokulan İslamcılar emin ol ki bu sayfalarda oturup ne senin ile İslami terörü ve şiddeti tartışır,nede bu sayfalarda bir tek kişiyi bile ciddiye alır.
Onların ne oldukları ve hedeflerinin ne oldukları biliniyor.
Bilmedikleri tek şey bundan maddi (ekonomik) ve manevi kimlerin nasıl kazançlar sağladığıdır.
Ben senin din üzerine güzel düşünlerinin yanında, çok da abartılı ve keskin olduğunu düşünüyorum.
Hoş şeyler değil ithamların...
İnsanların bir anda ellerinden tüm yaşamları boyunca safça ve temizce inandıkları şeyleri alıp, yok edemezsin.
Eğiticililğin içine ithamları sokarsan, manevi konularda doğruları düşündüğünü düşünsen bile, yöntemlerin doğru değil ve itici...
Benim şahsen okuduklarım hiç hoşuma gitmez oldu, sanki katı birer ideologların ilkel Fanatizmlerini görmekteyim.
Neyse benim sorunlarım değil İslamın detaylarını tartışmak ama sosyal ilişkiler bu tür olmamalı.
|