Işın!
O düşündüklerini bu toplum ile yaşayabileceğini hiç sanmıyorum. Bu toplumun bilgili olduğunu düşünen kesimi hem bilgiye düşman, hem kendisinden başkasının, yada kendi yandaşlarından başkasının bilgili olmasına ne tahammül eder, nede buna izin verir, nede bu tür sağlıklı bir mülakat ortamının bulunmasından hoşnut olur.
Ben bu tür insanlardan ve zümreden açıkça yazıyorum, hiç hoşlanmıyorum, sevmiyorum, dost olamıyorum ve arama mesafe koyuyorum. Bu zümrenin, sağ olması,sol olması, dindar veya dindar olmaması beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor.
Ben yolda görmekten rahatsızlık duyacağım bir insan ile neden yazışayım ve tartışayım ki???
Bu sayfalarda bunu bu çevreler her zaman yaptılar, bunlar art niyetli ve ideolojilerinin içinde boğulmuş çevreler.
Bildiğini sandıkları konuları!!!!!! mutlaka bir başkasını rencide etmeye çalışarak saldırı amaçlı uygulamaktalar, bundan ayrıca saditsçe büyük bir zevkte duymaktalar. Ben niye bu tür insanlar ile küçücükte bir samimiyetim olsun ki.
Bunların aldıkları eğitimmidir? Bulundukları çevrenin bundan başka bir ortamı yasakladığı içinmidir, yoksa tek tip insan olmalarından çok mutlumu olmalarındandır? Bu kıytırık ve sırıtkan hareketleri.
Her neyse ne bu insanlar benim sorunum, ne onların düşünceleri, nede nasıl yaşadıkları, her kes kendi doğrusunun insanıdır.
Selamlar...
|