Uyarilarin icin tesekkür ederim
inan elimde degil.... KARA HOCALAR aklima gelince elimden onlarin tümünü bogasim geliyor... bunu bir refleks olarakta görebilirsin.... ama yine haklisin... o kadar kizmamak gerek... ve KARA CEHALET MAHLUKAT HOCALARA fazla yüklenmemek gerek... cünkü onlarida o sekilde kandirmislar.... ama artik bizleri kandiramazlar.... yüzlerini görmek istemiyorum...... onlardan yedigimiz dayaklar yeter artik....
Birazda sanirim Oezsuya kizdim, onunda etkisi olsa gerek... hanima cok deger verdik... bilgilidir dedik, oda kafamiza cikti ve yari Ilahlasti.... oysa ben saaadece yazdigim sekilde herkesin bir DIN anlayisini ögrenmek istedim...
Inan bana cogulari feci sekilde korkak, yani surada yazdigim sekilde, kimse DIN anlayisini yazmiyor... demekki cogulari DININDEN haberi bile yok..... efendim Müslümanim... iyide anlat bakalim neymis senin Müslümanligin..... Oezsu bile kaciniyor kisa Mekale seklinde düsüncelerini yazmaya.... herkes kaciniyor ve sonra gelip KAR HOCALARI destekliyorlar.... insanla Allahin arasina Hocanin ne isi var.... ????
Neyse.... bu DIN AZMANLARINA sanirim icimdeki Nefret Genetiktir..... inan bana bir Papaz bile klasik Türk Hocasindan 1000 kat daha hayirlidir..... cünkü ben Almanyada her ikisinide gördüm..... hatta kapi kapai dolasan Süleymancilarin Hocalari varya.... en cok hayatta onlari iki soruyla isini bitirip, OT gibi geri cevirmeyi seviyorum... en basit soruya cevap verenide cikmadi.... dememki bunlar Hoca degil... SEYTANLAR.... ve ben Seytani taslarim arkadas... 100 tonluk tasi kafasina atarim
|