Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2005, 12:32
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Senin sorunun NE ???

Senin sorunun mu burada kendi ölcülerinde ve caplarinda insanlarin bir seyler yazmalari ve bir seyler okumalari?

Bu durum seni neden rahatsiz etmekte?

Burada bulunan insanlarin büyük bir kismi yalnizca insan olarak burada bulunmakta, her hangi bir lakap, meslek, rütbe, mevki öne sürmeden, bu belki o insanarin kendi istemlerinden, belki alicenapliklarindan, belki hosgörülü olmalarindan, belki de alcak gönüllü olmalarindan, belki de gercekten öyle olmalarindan ve olmak istemelerinden kendi tercihleri.

Bu durum neden seni rahatsiz etmekte ve sen o insanlari birer asagilatici isimler uydurarak, onlari birer sifatlandirma yapmakta ve aklin sira onlari kücülttüp asaglamaktasin, neden yapmaktasin bunu ve bundan senin cikarin nedir?

Yanina ne oldugu belli olmayan (aynen senin gibi) bir sahisi da uydurup o insanlar hakkinda asagilayici yazilarini okuyup birlikte kahkahalar atabilecek kadar da bulundugunuz seviyeyi percinleyip kanitlamis olmaktasiniz neden?

Ben yazar olsam ne olur, olmasam ne olur? Ben bir cingene olsam ne olur olmasam ne olur? Ben bir dindar yada Ateist olsam ne olur olmasam ne olur? Ben bir kominist olsam ne olur olmasam ne olur.

Ve ben düzgün bir Türkce kullansam veya kullanmasam ve kelime haznem ve temel genel bilgilerim aklina gelebilecek her konuda(senin ve akildasinin ve gülme dostunun birer sapik oldugunu bilebilecek kadar) hem sosyal, hem pisikoloji, hem fen bilimleri, hem edebiyat ve sanat ve hukuk konularinda bir yeterli uzman kadar olmus olsa veya olmasa bütün bunlardan sana ne?

Ne cikarin var senin ortami her seferinde bir kac icinde mutlaka bu duruma getimkten?

Seni üc yil üzerinde tanirim en azindan onun üzerinde degisik rumuzlarin vardir ve her seferinde bnu yaparsin, neden?

Sana bu konuda bir yerlerden bir ödeme yapanlar mi var?

Artik bayatladi ve koktu her seferinde hep ayni pisliklerin ve taktiklerin.

Sen Türkcede ki o cok az kullandigim - pislik-

kelimesinin gercek bir temsilcisisin.

Hic bir utanc duymayacak kadar da insanligindan uzaklasmis büyük bir dengesizsin.

Bütün bu yaptiklarindan ne ögrendin ve ne kazandin bir insan olarak?

Yazik bu tür insanlarin yaptiklarindan hic bir utanc duymamalari ve bir sey ögrenmemeleri.

Cok yazik...