Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.06.2005, 15:59
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Islam Ülkeleri Neden Geri Kalmistir :)

Bu soruyu tekrar tekrar kendine soran insanlara sunu sormak istiyorum.

Barutu Cin liler buldu Alfabe Arablara ait yani bu irklar hic yoktan haberleri olmuyan irklarmidir.

Bati teknolojiyi bulmus sanayiler kurmus kimin parasiylan.

Düsünüp tasinmak gerek acaba neden Dünya ülkelerini Sömüren ülkeler bu kadar gelistiler.

Bir sanayiyi kurmak icin milyonlarca dolar lazim olur.

Avrupada altin yok petrol yok gümüs yok kömür ocaklariylanmi bu sanayilerini kurdular.

Akil var fikir var bir mafya babasi nasil fabrikalar acabiliyor istedigi ülkeden makineler alabiliyor.

Yani Afirkali senelerce Kölelik yapmasaydi Afirkanin Altinini beyaz adam calmasaydi bu kadar gelisebileceklermiydi.

Rusya da durum ayni suan sömürecek bir ülkesi yok teknolojisi oldugu halde acliktan ölüyor.

Müslimanlar birsey bulmamista gelismemiste yahu Dünyanin en zengin ülkeleri Islam ülkeleridir.

Arabistanda Kuveytte bedava sokakta telefon edebiliyorsun.

Ilk dogan cocuk emekli oluyor bundan daha iyi zenginlikmi olunur.

Türkcü Ateist ler ayrimciliktan baska ise yaramazlar agizlarindan geveledikleri bir iki sözü ezberlemisler millete birsey biliyorlarmis havasi estiriyorlar.

Hani Ateist senin teknolojin nerde bana bir bulusunuzu söyleyinde sizi alkisliyayimda parmaklan gösterilecek insanlarsiniz diyeyim.

Gazte köselerinde Islam düsmanligi yapmak kolaydi deyilmi.

Heykel Ciklet onun bunun ittal fikirlerini ona buna anlatacagina bana teknoloji harikalarini gösterde sana helal olsun diyeyim.

Dagdaki bir Coban Sehirdeki bir Ateist ten daha hayirli isler yapar.

O koyunlar besler vatana millete et yün süt peynir üretir.

Ama sizler üretmek yerine tüketip pisliginizi arkanizda birakiyorsunuz.