Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.06.2005, 14:52
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard ULU ONDER ATATURK´ün

dusuncelerini aktarmak istiyorum.. bence iclerinizden bazi cahillerin biraz bilgiye ihtiyaci var..

1.) Turk milleti daha dindar olmalidir, yani bütün sadeligi ile dindar olmalidir demek istiyorum.. Dinimize bizzat gercege nasil inaniyorsam onada oyle inaniyorum..

2.) Komuzim Turk dunyasinin en buyuk tehlikesidir. Her goruldugu yerde ezilmelidir.

3.) Eger bizim dinimiz aklin mantigin uydugu bir din olmasaydi mukemmel olmazdi, son din olmazdi!

4.) Bir dinin tabii olmasi icin akla, fenne, ilme mantiga tetabuk etmsi lazimdir. bizim dinimiz tamamen mutabiktir..

5.) din vardir ve lazimdir.Dinsiz milletlerin devamina imkan yoktur.

6.) Milletimiz din ve dil gibi kuvvetli faziletlere sahiptir. Bu fazileti hiçbir kuvvet, milletimizin kalp ve vicdanýndan çekip alamamýþtýr ve alamazda...
7-Biz ne bolþevik, ne de komünistiz, ne biri, ne diðeri olamayýz, çünkü biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarýz...

Bakin Ataturk yani cumhuriyetciler diyelim.. bakin ayrim yapmiyor.. "biz" diyor.. ama ya sen kara cahil donpepo??

Butun herkese: ben burada din hakkinda konusmak istiyorum ama insanlarimiz dini surekli politikle yanyana getiriyorlar.. bu nedenle de ben de kendi dusuncelerimi belirtmek daha dogrusunu aksini anlatmak icin bu fikirlere de yer vermek istedim..
Biz , siz yoktur dinde... Muslumanim diyen herkes kardestir derler.. bunlari bir dusunun.. bizim dinimiz bu kadar ince bir dindir..