Vallahi Babur bu yazdiklarin benim
icin hic bir sey ifade etmiyor, bir tek analiz ve mantik yok.
Ben sevmiyorum bir seyi oldugundan fazla büyütmeyi, abartmayi,oldugundan fazla farkli göstermeyi.
Ne alakasi var simdi kurtulus savasinin Islami cevher ile yaratildiginin ve kurtarildiginin.
Burada pek cok ucuz kahramanlar inanmiyacaklardirlar ama ben Canakkale sehidi torunuyumdur. Elbet o Müslanlik ile Gavur meselesi kullanilmistir o savasta, dinlerin ilahi koruyuculugu bütün savaslarda asker üzerinde kllanilir, bu hem Islami kesimde, hem de diger ülkelerin deni kesimlerinde hep yapilir. Yoksa cümle aem bilir ki, hem Osmanli hem de Mustafa Kemal baska dinden olanlar ile, hemde dinsiz ve Ateist olanlar ile birliktede bulundular ve ortaklik yaptlar. Almanya Mülümanmiydi hem ortagindi hemde komutanindi? Lenin dindar ve Müslümanmiydi Mustafa Kemalin ordusuna el altindan silah gönderdi Emperyalistleri yenmesi icin? (Ben semem Lenini o baska) Tarihte olan seyleri adam gibi ortaya koymak iyidir Babur.
Tarihte ne olmussa baska türlü olamayacagi
icin o sekilde olmustur.
Düsün bir an senin adini aldigin Babur devleti, tarihte kurulan ilk türk islam devletidir, o bile tarih oldu.
Kafana göre takil Babur...
|