laik bir Turkiye icin..
ben laikligi destekliyorum!!!
Neden mi??
Laiklik sizce ne demektir? Laiklik dini savunmuyor, inanci kontrol ediyor, dizginliyor.. Devlet islerine karismasini engelliyor..
Türban mürban krizleri gibi duygu somurulerinin ardinda baska gercekler var. Bunlara bakip inanc ozgurlugune dem vuranlarin istedigi laikligi sadece ve sadece yozlastirmaktir!
Inananlar inanclarinin dogru yol oldugu ozgurlugune sahip olmalidir, ama inanmayanlarda bunu soyleyebilmelidir.. ( bakiniz islam da zorunluluk yoktur!!! ) Insanlar o zaman daha objektif karar verebilirler.. TC tamamen laik degildir ! Malesef!
Dini kullanip insanlari koyun gibi uyutup secimler icin kullaniyorlar.. Laik bir rejimde, din ve iman adina oy toplayan partilerin hemen kapatilmasi lazim.. Din siyasete veya kendi cikarlarina kullanilamaz! Kullananlar laik degillerdir , ceza almasi gerekirler!
Ati calan uskuduri gecmis.. Insanlar uyutuluyor.. Uyandirmak, hortumcularin, soyguncularin isine gelmiyor.. Iktidarida , hatta bakarmisiniz medyanin tamamini bile ele gecirmisler..
Ayni sekilde laik´im diyen CHP milletvekili gozdesi ( isim vermiyorum ki onu sevenler var)Ö. mitinglerde ayet hadislerle kendi genel baskaninin ovmesine ne demeli??? Ya bir baskasini hatirlatayim..Camilerde hutbe ile devlet islerini yonlendirmelerine ne demeli?????
Sorry ama buradaki okudugum yazilara artik ben de kizmaya basladim...
BEN ATATURKCUYUM ve laik´im... Ama kalbimi ve beynimi soranlara tek cevabim var.. Evet ben elhamdulillah muslumanim.. Yalanci degil gercek muslumanligi ogrenip yasamaya calisiyorum.. Simdi size soruyorum.. kac tanesi gercek muslumanligi yasiyor, yani Hz. Muhammed sav muslumanligini ??? Hz. Muhammed´in gozlerini kapatip yozlastirilmis muslumanliktan bahsetmiyorum..!!!
|