Bu Genclige Cami Yapma
Sevgili okurlarim >)
Cevremde goruyorum gecnleri berbat bir durumdalar kendilerini feryat eden sarkilara vermisler.
Dunyadan vaz gecmis esrar eroin ickiye kendilerini vermisler.
Bu gecnlige Camiler yapiyoruz ama ilerde o Camiler dolacakmi.
Ben sonu kotu goruyorum Turk genclerinin ve diyer Muslimanlarin gencligi batmis.
Kim bilir o zaptigimiz suslu puslu Camiler birgun kiliseler kibi kilitlenecek.
Camiye gidiyorum bir kac genc goruyorum saci boyali pantolonu yirtik ne meslek ne fisek isi gucu kari pesinde dolasmaklan geciyor.
Bence bu genclere sahip cikmaliyiz diskolarda halazlar cekerek disko yaparak onlara yasamadiginiz hayati verdiginizi saniyorsunuz ama batakliga attiginizin farkinda deyilsiniz.
Bir ermenilere bakin avrupada amerikada sayilari az oldugu halde neler basariyorlar 5 milyon turk avrupada 1 milyona yakini amerikada kim ney yapmis ulkesi icin.
Ancak dar pantolon giyip kic gostermekten haric.
Basi kapali kizlarida carsilarda goruyorum saci kapali ama dar pantolon giyip kici ve diyer organlari ortada.
Yahu densiz manyak irfetini ortmek gerek o Basortusunu ortmussun ama diyer tarafin pazardaki gibi ortada.
Gerek Islamci kesim gerek solcu kesim gerek millizetci kesim gerek alevi kesim hepsi kendi asaletinden sasma yolundalar.
Hiristiyanin papa si var Muslimaninsa pop muzigi ve calgilari var.
Calgi bos heves seyler Kuranda yasaklanmistir.
Kendine gell eyyy Musliman ermeninin yunanin yapamadigini sen kendin yapiyorsun kendi kendi icinde batiyorsun.
|