einen Grund ok..
ben kisisel olarak onu sevmiyorum.. Su an yanimda kuran yok...ama yasar nuri´nin soylesisinden etkilenerek ( negatif!) kucuk ama gozumde "buyuk " bir neden vermek istiyorum...
Yasar n. Oztürk bu cagda yasayan insanlarin isteklerine ve arzularina veya dusuncelerine gore bir "Islam dusuncesi" yaratmaya ve yaymaya calisiyor.. Gündemden dusmemek icin yaptiklarini hic unutmayalim hatirlayalim!! kendini bir ara bilmem ne seyhin eski yazilarindan yola cikarak ciplak uyarici filan ilan etmisti..!!!Mankenler ile TV lerde boy gosterip gulusmeleri, esi ve bize anlatmaya calistiklari.... cooooooooooook cooook celiski yaratan bir kisilik..
Unutma ki.. dini bir konuda okudugun kitaplarin yazarlari cok ama cok onemlidir.. ben bir roman okurum .. Mesela Orhan Pamuktan bir roman.. o bir ateisttir... ve onu okurum kendimce ok ateist ama kitabi cok guzel derim.. Ama bir dinden bahseden bir yazarin kisiligi ve yaptiklari, soyledikleri cok onemlidir.. cunku o "ben biliyorum size anlatayim" diyenlerdendir..
Das Buch von Ihm hast du auch weiter verschenkt.. :P Na, toll!!! Sagt viel aus.. ich trenne mich auch sehr gerne davon..
|