anlayisina....
Sevgi bence karsiliksiz olursa aci verir....
Insan ilk 7 saniyede birisini sevebilecegine karar verir ve 7 dakika icerisinde o güsünü ya pekistirir yada vaz gecer... ve bu görüsü degismesi icin tam 7 yil lagzimdir....
Yani elektiriklenme olayi gercektir....
Hani derler ya insanin ic güzelligi önemlidir... kuskusuz, ama bizler yinede ilkk önce dis görnüme bakip ic görünümü kesfetmeye koyuluruz... bu bizim yaratilisimizda var...

))
Bu cercevede benim sevgi anlayisim, ancak kasilikli olan sevgi asktir... karsiliksiz olan degil....
Ve kasilikli olan ask ise aci degil, mutluluk dagitir.
Tüm bu güzel hisslerin sonucu olarak beraberligin saglikli yürümesi icinde almayi ve vermeyi bilen kazanir.... yani bir iliski her iki tarafinda öz verisiyle ayakta kalir...
Yani "ALMAK VE VERMEK"...... baska türlü ask yerinde kalmaz.. sonsuzluga ucar gider....
Benim aslinda öyle fazla asik oldugumda söylenemez.... ama eger bu cizgideyse neden askta mantik olmasin..... ???
Bir insanin varligi hem cinsellikte hemde koluna takip gezdiginde ve bir arada yasarken sadece ona baskisinda seni mutluluk hisleri sariyorsa ve o uyurken ona bakip sevgi ve huzur hissedebiliyorsan.... neden mantikli olmasin.... ???
Bence askin mantigini kavrayan onu hayatta tutabilir...
Belki bu askin 2 versiyonudur... yani yildirim aski degilde.... bir seyler paylasarak yasanilarak gelisen ask versiyonudur... ama kesin uzun ömürlü olanida budur...
Lütfen beni yanlis anlama... senin düsüncelerine sonsuza kadar hürmet ve saygim var... ama ben olayi bu cercevede görmekteyim
Selamlar, Sevgiler
Enis