Elbet tabiii
Bu DIn azmanlari tamamiyle Mahlukattirlar... bunlardan ne insan olur nede hayvan... öyle ortalikta dolasan kafalari dönmüs, sarhois halde dolasirlar ve Hocalarindan Medet umarlar....
Gider Holdingler acip Milletin paralarini ellerinden alip iflas ettirirler....
Gider devlete karsi Politika üretip milleti bölmeye san söhret pesinde kosarlar...
Ach wat nicht alles....
Ben yaklasik 15 yildir bunlarin icerisindeyim... hem Süleymancilari hemde erbakancilarin.... hatta komsularim bile var o yönden....
Yaaa hava absmis gibi olmasin.... ama tümünü bir keseye koysan benim milyonda birim bile etmezler ki o kadar fabatik ve sapiklik icerisindeler.....
Inan bazilari karilarini erkeklerin yaninda oturtmuyorlar.... sanki karilarini sey edecekmisim....
Bir aralar bir tanesi beni o kadar kizdirdiki.... yahu be adam ben senin karindan hem tip hemde güzellik olarak daha üstünüm, demekki bana bakan tüm kizlar ve karilar zina etmekte öylemi ?????
Dann hat der Wichser nur noch seine klappe gehalten.... bu kadar manyaklar bunlar...
Dönüp dolasip is SEXte basliyor ve bitiyor...
bunlarin DINI Sextir ve onu bile beceremiyorlar.... söyle 3 dakika karilarinin üzerinden bir silindir gibi her namazin ardindan geciyorlar ve DIn saniyorlar... Sexuell tatminsizlik yüzündan karilari hep piskoloji bozuntu icerisindeler....
Yoksa sen hic bir güler yüzlü bir Süleymanci yada Erbakanci karisi gördünmü... yada bunlari bos ver... sen hele hele bir güler yüzlü bir Erbakanciyi yada Sülocuyu gördünmü ????
Vallahi ben göremdim... gören varsa söylesin...
Ve tüm bunlari DIN adina yapiyorlar... yani hayat yasantilarini DIN sayiyorlar ve gelip bizler gibi insanlarin benimsemesini istiyorlar...
Die sind von vorne bis hintern bekloppt
|