Hic Asker Ocagini Tartismadik :O=)
Burda kacak Kuran Kurslarini tartisanlar Sakalli hocalara iftira atanlar bir sormak istiyorum su yere Göve Sigdirmadiginiz Asker Ocagi ne durumda.
Öhüü Öhüü Hemen Askeri Elestiriyoruz diye yaygara yapmayin lütfen :O=))
Eyyy Asker mini etekli rakici subaylarin cocuklari hic daglara cikip ülkeyi koruyormu koruyorsa kaci Sehit olmus sayisini versene.
Eyy Asker Askeriyenin icinde kayüz tane Es Cinsel general subay yahudinin sayisinida biliyormusun onlarin sayisinida aktarirmisin.
Benim Arkadasimin teki bana söyle anlatmisti yakisikliydi kerata Askeriyede yapilan edepsiz Asklar Uni verstelerden yapilanlardan yüzkere daha betermis.
Asker Ocagi Peygamber oacagi dediginiz yerler modern birer kerhane olmus hepsine laf atmiyorum temiz süt emenlerde vardir.
Arkadasim bana subaylarin kariylariylan yaptigi asklari anlatmisti anlatmasi uzun sürer berbat bir durumda Askeriye.
Bir anlatimida söyleydi bizim Subayin teki göreve gitmisti Arkadasi icki alip karisinin yanina gitmis ve onun evinde kafayi cekip Alem yapmis bu olaylar gibi yüzlercesi var.
Milletin verdigi vergilerlen ayakta duran ve hic yersiz ifraflar yapan Devletin arabasiylan Dügünler yapan devletin parasiylan asker ocaklarin salonunu kullanip ceyran yakip bedava alemler yapanlari neden hic görmüyorsunuz.
Benim vergilerimlen ayda bir Ayakkabi deyistiren Subaylara ne demeli millet sokakta ac gezerken onlarin ne hakki var Depodan her Ay Ayakkabi almaya yakinlari haric onlarada extra siparisler veriliyor.
Yani Türkiyede heryerde Düzenbazlik var Askerde bu Düzenbazlgiin icinde olan ve okumus Düzenbazlardan birileridir?
|