Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.06.2005, 07:46
Benutzerbild von cimbomyilmaz
cimbomyilmaz cimbomyilmaz ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kacak KURAN Kurslari!!!!!!!

Selam,

biliyorsunuzdur. AKP iktiadri yeni bir düzenleme ile kacak kuran kursu acanlara ceza vermeyi imakansiz hale getirecektir. Yani ben Türkiyede kacak bir kuran kursu acarsam ceza almayacagim artik.

AKP iktidarin ve din sömürücülerin hukuk anlayisina bakin. elbette islam dinini ögrenmek isteyen ögrensin ama yasa disi olmayan kuran kurslarinda.

Simdi ben Türkiyede kacak bir ehliyet dükkani acsam kacak olmaz mi? olur.
kacak bir Atatürkcü düsünce dernegi acsam kacak olmaz mi? olur.
kacak bir DVD dükkani acsam kacak olur mu? olur.
Ve cezalari yerim.

AKP ikdtidari utanmadan da "niye cocuklarimiz dinlerini ögrenmesinler mi?" diye haykiriyorlar.
ulan, dürzü kuran kurslarina karsi gelen kim? yalnizca kacak olmasin, yani yasadisi olmasin, yani islam dininin de buyurdugu adalete sigsin.

Ahhh su Türkiye ahhh, cehalet devri yakinda Türkiyede baslayacaktir, hatta baslamistir.

Bakin gercekten söylüyorum: Ben üniversiteden sonra bir islam holding kurmayi düsünüyorum. Bizim milleti islam ve müslüman laflari ile cok cabuk kandirip para kazanirsin. Acayip bir sekilde zengin olurum. En iyi ticaret din ticaretidir. bunu bize milli görüs, AKP, Saadet partisi, Nurcular vs. gösterdi. Niye sadece onlar kazansin abi? Birazda bize para düssün.

Kafama gercekten koydum. Su saf ve dindar diye gecinen insanlarimizi sömürüp ABD ye gidip orada güzel hayat yasayacagim ve samimiyim. Bir arkadas ile ben bunu düsünüyoruz.