eskiden hiyar oldugunu söyler dururmussun. dogru söze katilmaktan gayri ne edilir? söyle bi düsündüm de, nispeten ozaman yine ne kadar iyi ve ulvimis"sin. simdiyse hepten cacik oldun bre evlat.
tr erkekleri seni kovalasin emi. nedense? ben bir ulusa yakistirma yapacak olsaydim sagci, solcu, dinci, dinsiz, lavuk, tavuk her kesimden derhal fasist damgasini yerdim. ama bir, hatta birden cok ........ cikar da türk söyledir diye baslayip, erkegi böyle bilmem ne yapar, kadini da bilmem nasildir diye bitirirse, ya bunu...
a) medeniyet
b) islamiyet
c) veya insanlik
adina yapmis olur. haa, tabi ki meslegi insaatci, hobisi de palyacoluk olanlar bunu milliyetcilik adina da yapabilir. iki dogru türkce cümleyi arka arkaya kurmaktan aciz olsalar bile. hem tr dedigin nedir? sen kicinda araba plakasi mi tasiyorsun? birak türkceyi, icine etmedigin bir lisan birakdin mi?
hele su inanc geni yokmu? beni yedi bitirdi. bu konuda yazdiklarinla benim nezdimde gercek bir bilim adami oldugunu laburatuvar titizligiyle kanitladin. önceden bende (de get isine, olurmu hic böyle sacmalik?) diye alay ediyordum. ama senin makaleni okuduktan sonra artik suna inaniyorum: gülmekten ölünürmü demeyin arkadaslar! inanin ben bu ölümden döndüm. bunu ispatliyan insaatci üstada saygilar.
ps: türk macolari yakalar